torstai 30. toukokuuta 2013

Ilta sirkuksessa

Tänään oli tilaisuus päästä sirkukseen. Tämä ei ollutkaan mikä tahansa sirkus, vaan pojan päiväkoti-/eskariryhmän esittämä sirkus. Ja kyllä olikin huikeita esityksiä. Kuvia otin paljon, mutta vain muutama pääsi tänne blogiini asti.
Saliin oli rakennettu Sirkus Saarentähti ja se oli koristeltu teeman mukaisesti. Valitettavasti valkokuvat eivät tee "oikeutta" tunnelmalle. Ilta alkoi fanfaareilla ja illan esiintyjien sisäänmarssilla.
 
 
 


Illan aikana saimme seurata huikeita esityksiä. Oli mm. sirkuskoiria, nuoralla tanssija, rohkea mies ja taikuri miekkatemppuineen, vahava mies, tarkka-ampujia, käärmeenlumoajia ja tämä kuvassa oleva taikuri, joka  teki ihan oikeita taikatemppuja...
 
 


 
Ja pitäähän kunnon sirkuksessa olla myös hurja leijona, joka teki vielä hurjempia temppuja. Tässä se nukkuu oman esityksensä jälkeen kuljetushäkissään.
 
 
 


Tämä sirkuksen viimeinen ohjelmanumero oli esikoululaisten esittämä valoshow ja lopuksi koko sirkusväki teki vielä  sirkushevosten  kanssa kunniakierroksen. Todella hauska ja kivasti toteutettu kevätjuhla.
 
 
 


 
Loppulaulu kajautettiin ilmoille ja illan päätteeksi viisivuotiaat saivat "Nalle matikka"- todistuksen ja...
 ...esikoululaiset saivat tietenkin esikoulutodistuksen. Todistusta katsottiin tarkkaan. 
Takana neljä vuotta päiväkotiaikaa ja vähän haikein (mutta hyvillä mielin) jätämme tämän taaksepäin. Poika on oppinnut näiden vuosien aikan paljon tärkeitä (elämän)taitoja. Iso kiitos kuuluu ehdottomasti päiväkodin ammattitaitoiselle ja mahtavalle henkilökunnalle!
 


Olkoon tämä virallinen "valmistujaiskuva".Huomenna viimeinen päiväkoti-/eskaripäivä ja sitten alkaa ansaittu kesäloma. Minullakin loma alkaa virallisesti huomenna, mutta maanantaina täytyy mennä käymään vielä töissä.

Joka vuosi on yhtä epätodellinen olo...oliko se lukuvuosi nyt sitten tässä...?!

Oli se.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti