sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ja lopussa kiitos seisoo!


Arviointiurakka on saatu tänään päätökseen. Todistukset ovat valmiita! Kokonainen viikonloppu siinä meni, sillä meillä oppilasarvioinnit tehdään sanallisina ja ne ovat (ainakin minulla) vielä melko laajat. Kirjoitustyötä ei jaksa tehdä montaa tuntia putkeen, sillä työ vaatii keskittymistä ja paneutumista. Mutta nyt se on tehty! Miten helpottunut ja huojentunut sitä voikaan olla. Ajattelinkin palkita itseni saunan jälkeen lasillisella alkoholitonta siideriä ja hellekelien kunniaksi vieläpä jäillä.Tämän urakoinnin jälkeen innostuin vielä siivoamaan ja samalla vaihtelin vaihteeksi huonekalujen paikkoja. Kylläkin pienimuotoisesti, mutta kuitenkin. Samassa tohinassa vaihdoin keittiössä verhot kevyempiin, mutta varsinainen ikkunoiden pesu jää väkisinkin kesäkuulle.
 
 
 
Viikonlopun aikana ei ole juurikaan ehtinyt "laakereilla lepämään". Toivottavasti minä pääsen nauttimaan vielä kauniista kesäpäivistä, sillä tänä viikonloppuna auringosta nauttiminen jäi todellakin liian vähälle.
 
 
 
 
Olen ollut miestäni auttamassa erään keskustan neliön remonttisuunnittelussa ja tämän kaiken kiireen keskellä minun piti vielä stailata se. Tavaroita en sentään joutunut roudaamaan, mutta muuten se ollut meikäläisen "heiniä". Tänään kävin vielä vähän tsekkaamassa paikkoja ja sielläkin tein pikasiivouksen (pölyjen pyyhintää ja imurointia). Teen tästä neliöstä varmaankin vielä oman postauksen, kunhan tästä saan vain aikaiseksi...


Viimeinenkin työ-/kouluviikkokin on ohjelmoitu melko tarkkaan. Tämä ei liene edes mikään yllätys. Siellä viikon lopulla häämöttää kuitenkin odotettu loma. Onneksi suurimmat työpaineet on nyt ohi. Ainakin tältä lukukaudelta.


Niin kuin sanonta kuuluu: "Lopussa kiitos seisoo"! KYLLÄHÄN SE NÄIN ON!
P.S. Minä pakoilen täällä koneen ääressä, kun en uskalla katsoa Suomen peliä. Hullua touhua tämäkin.:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti