torstai 8. toukokuuta 2014

Sademetsä


Selasin jonkin aikaa sitten ottamiani kuvia Picasasta ja huomasin, että monta kuvasarjaa on jäänyt jostain syystä julkaisematta. Ilmeisesti on tullut jotain muuta ajankohtaisempaa "jutun juurta" ja asiat ovat vain unohtuneet.

Tänään ajattelin esitellä teille kuvasarjan jo viime joulun alennusmyyntilöydöstäni Pentikiltä.


Ostin Pentikiltä edulliseen hintaan pöytäliinan, jonka painatus tunnetaan nimellä Sademetsä. Aikaisemmin olin ostanut kaksi tyynynpäällistä samalla kankaalla ja kun löysin tämän poistokorista (ja katsoin hintalappua), ei minun tarvinnut harkita ostopäätöstä ollenkaan. Tämä lähti mukaani, enkä ole päätöstä katunut.
 
 
 


 
Isännän syntymäpäivänä laitoin tämän uuden pöytäliinan ruokapöydälle ja se näyttää siinä edelleen oikein hyvältä. Ei ehkä niin perinteinen (valkoinen) pöytäliina, mutta kaunis tämäkin.
 
 
 
 


 
Tämä koristeananas sopii väritykseltään myös pöytään. Hauska yhteensattuma... tai yhteensopivuus pikemminkin.
 
 
 
 
 
 
 
Näin isokuvioisen ja kirjavan pöydän kattaminen astioilla on osoittautunut haasteelliseksi. Mielestäni tässä ei voi käyttää mitään koristeellisia astioita, koska kangas itsessään on jo hallitseva. Sattumoisin pöytäliinan kanssa löysin samaa kuosia olevia servettejä ja niiden käyttäminen tämän pöytäliinan kanssa on vähän "siinä-ja-siinä", ehkä liiankin matsaavaa. Tästä servetti-/kattausasiasta teen (jälleen) oman postauksen  myöhemmin, jos vielä muistan ;)
 
 
 
 
Huomenna olisi tiedossa ulkoilupäivä. Ensin työn puolesta oppilaiden kanssa ja illemmalla olisi vielä työkavereiden kanssa virkistäytymistä paikallisen Suomen Latu yhdistyksen majalla. Tämän hetkinen suunnitelma on, että polkupyöräilemme sinne pienellä porukalla, mutta seurataan nyt tuota säätilannetta. Asioilla on ollut tapana muuttua.
 
 
Työviikko on mennyt melkoisella vauhdilla ja työpäivät vähenevät vähän liiankin vikkelään. Pojan harrastukset ovat pitäneet tämän perheen myös iltaisin ohjelmoituna. Salakavalasti pojan jääkiekkoharjoitukset ujuttautuivat toukokuuhun alkaneen jalkapalloharrastuksen lisäksi (kauden piti olla siis ohi!) eli täällä sovitellaan viikottain aikatauluja jokaisen menojen mukaan. Ja sumplittu on!
 
 
Mutta nyt sohvalle lukemaan eilen tullutta Kotivinkki-lehteä. Illalla voisi katsoa Pientä mökkiremonttia- ohjelmaa, jos vaikka saisi jotain uusia ideoita...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Satu hei !!!
  Nyt onkin alkanut jo uusi kiekkokausi :D t. Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä luulin, että ns. kesäkausi (=lomakausi) olisi hieman pidempi :D. Varsinaiset harjoitukset alkavat kylläkin vasta syyskuulla, mutta nämä on näitä "ylimääräisiä", jos haluaa meneen. Ja täällä halutaan!!! Terkkuja vaan sinne kiekkoilevan äitille! T: Satu

   Poista