tiistai 6. toukokuuta 2014

Ei hassumpaa?


Toukokuu ja tämä viikko on lähtenyt käyntiin melkoisella tohinalla ja taitaa jatkua samoissa tunnelmissa loppuviikonkin. Ei niin kiirettä kuitenkaan, etteikö tänne ehtisi poikkeamaan pikaisesti.


Palataan vielä vähän viime viikonloppuun ja meidän kesämökillemme. Kerroin jo aiemmin, että mies on tässä kevään aikana alottanut tekemään yhtä "ikuisuusprojektia". Tarkemmin sanottuna mökin sokkelien rimotushommaa.

Pikkumökkimme tai paremminkin varasto-vierasmajamme sai olla ensimmäisen kokeilun kohteena ja tämä valmistui jo muutama viikko sitten. Mielestäni lopputulos on oikein hyvä. Harmi vain, että tähän hätään en löytänyt ennen-kuvia. Mökki on rakennettu harkkojen päälle ja se jäi rakennusvaiheessa ehkä hieman ylös.
 
 
Rimotus teki kuitenkin ihmeitä ja nyt rämä näyttää siistiltä... ja ennen kaikkea valmiilta. Rimotuksessa on jalostettu kaupunkiterassimme rimotustapaa ja tämän tavan/tyylin mies on kokenut suht näppäräksi tehdä. Ja onhan minulla näppärä mies! (Tuo terassin oikealla puolella oleva levy ei kuulu pysyvästi kaitteelle, kunhan jäi kuvaushetkellä siirtämättä ja pilkottaa siellä jotain työkalujakin.)
 
 


 
 
 
Luonto ympärillä on vasta heräämässä ja kasvillisuus on vielä matalaa, joten kuukauden päästä tässä näyttää ihan erilaiselta. Kuten kuvasta näkyy tämän torpan ulko-ovia pitäisi näköjään huoltomaalata eli lisää hommia "mökkitalkkarille"...tai minulle.
 
 
 
Ja vielä muutama räpsy varsinaisesta päämökistämme. Yksi blogini seuraajasta oli toivonut lisää kuvia mökistämme, joten tässä muutama tunnelmapala sisältä.
 
 
 Siellä siis sain järjestettyä huonekaluja vähän uudelleen ja lopputulos näyttää tällä hetkellä tältä. Ja metsästysmuistoja löytyy täältäkin. Sisustajan ongelma unelma?Parven rappusilta kävin ottamassa yleiskuvan, vähän lintuperspektiiviä.
 
 
Ja vielä vähän "olohuoneesta". Isännän kanssa oli pientä vääntöä istuinten (nojatuolien ) määrästä, mutta päästiin jonkinlaiseen kompromissiratkaisuun. Siinäkin asiassa.
 
 
 
 
Tähän postaukseen tuli vähän enemmän kuvia kuin alunperin ajattelin. Kuvista olisi voinut tehdä vaikka kaksi erillistäkin postausta, mutta  niputin ne nyt yhden otsikon alle ja menkööt näin. Mitäs tuumaatte aikaansaannoksistamme siellä ruudun takana. Ei hassumpaa?...Vai?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti