sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Palloilua


Viikonloppu on mennyt kesäisissä keleissä. Jo eilen lämpötilat hipoivat kesälukemia, mutta tänä aamuna piti jo hieraista silmiä, kun vilkaisi lämpömittarin lukemia (+ 20,3). Kesä oli tullut!

Isäntä on uurastanut letunpaistopuuhissa koiranäyttelyssä koko viikonlopun ja minä olen ollut "kotimiehenä" pojan kanssa. Eilen kävimme jo aamulla uimahallissa, iltapäivällä koiranäyttelyssä syömässä letut ja vielä äiti-mummilla kyläilemässä.

Tänään oli tiedossa jalkapalloilua. Heti aamulla.


Jalkapallostadionilla oli kevätturnaus koko päivän. Onneksi Minit/Liverpool United saivat pelata pelinsä jo heti aamulla klo 9.00 lähtien. "Huoltojoukoille" tämä järjestely oli oikein hyvä.
 
 
 
 


 
Pojilla oli kolme peliä, joista tuli kaksi häviötä ja yksi tasapeli. Poika kunnostautui tekemällä kaksi maalia ja muutenkin hän pelasi oikein hyvin. Ainakin äidin silmin katsottuna.
 
 
 
 


Kentällä oli aurinkoista ja lämpömittarissa kesäiset lukemat. Juomapulloille oli todellakin käyttöä.
 
 
 
 
Isolla stadionilla oli useampi peli menossa samaan aikaan ja ilmassa oli suuremmankin jalkapalloturnauksen tuntua. Hikisiä lapsia ja liikunnan iloa!
 


 
 
 
Jokaisen pelin jälkeen valmentaja piti vielä joukkuepalaverin.  Siinä annettiin vielä viimeiset ohjeet ja tsemppaukset ennen seuraavaa peliä.
 Mukavasti se kolmetuntinen meni kentän reunalla lapsia kannustaessa ja muiden vanhempien kanssa höpöttäessä. Turnauksesta kotiutui varsin tyytyväinen pelaaja, eikä tappiot tuntuneet harmittavan yhtään. Tulihan samalla pojan sovittua kavereiden kanssa elokuviin lähtemisestä vielä tänään.
Joten nyt vähäksi ajaksi kuskin hommiin ja viemään lasta elokuviin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti