torstai 15. toukokuuta 2014

Samat kuviot


Toukokuun loput viikot menevät puolitaisessa kaaoksessa. Sterssiä en suostu ottamaan (tai yritän ainakin hallita tunnetta), mutta aika ohjelmoitua tuntuu olevan. Hieman on ilmassa pientä aikatauluongelmaa, joka meikäläisen kohdalla tarkoittaa sitä, että toditusten kirjoittamiset jäävät vaihteeksi (ja perinteisesti!) tänä vuonna viime tippaan.
Kotona ehtii ja jaksaa tehdä vain välttämättömät. Töistä kaupan kautta kotiin, ruoanlaittoa, pyykkäämistä, lapsen harrastamista ja työasioiden hoitamista. Siinäpä meikäläisen tämän hetkistä arkea. Mukavuudenhaluisena ihmisenä haluaisin saada päivän työt tehtyä iltaan mennessä (n. klo 19.00), jonka jälkeen voisi yrittää vaikka rentoutua. Onnistun tässä vaihtelevasti ja esimerkiksi lenkkeily on jäänyt auttamattomasti aikatauluni jalkoihin. Minä kun en halua enää juosta iltamyöhään (eli klo 20.00 jälkeen ). Juoksu-uralleni on kyllä suunnitellut uutta alkua...niinpä!

Tänään olin suunnitellut ajavani nurmikon, mutta töissä alkanut migreeni sai sen siirtymään huomiseksi. Meikäläisen migreeniin kuuluvat ensin näköhäiriöt ja sitten armoton jomotus pääkopassa. Päänsärky ei poistu kuin ns. ajan kanssa ja lisäksi olen usein melkoisen väsynyt koko päivän. Tänään tsemppasin vähän kotitöissä ja äsken tein pienen työjutun. Maksimisuoritus tässä migreenissä tänään.

Työkiireiden takia sisustaminen on väkisinkin  käymistilassa. Tarkoittaneeko kenties tyyntä myrskyn edellä? Lomaa siis odottaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti