perjantai 2. toukokuuta 2014

Kaksin aina kaunihimpi


Palataan vielä hetkeksi viime viikonloppuun ja miehen syntymäpäiville. Mies oli pyytänyt, ettei häntä erityisemmin muistettaisi. Kaikesta huolimatta mies sai muutaman kukkasen: kivan "huoneananaksen" äiti-mummilta ja vanhimman pojan perheeltä ensimmäiset kesäkukkaset. Ihan kaksin kappalein.


On ollut sen verran kylmää, ettei näitä ole uskaltanut istuttaa vielä ulos. Nämä saavat olla evakossa keittiön sisäpöydällä ja jos selviävät hengissä, siirrän myöhemmin ulkoilmaan.
 
 
 
 
 Näiden väri on todella herkullinen ja mietinkin nyt, että olisiko tämä yksi kesäkukkien väreistä. Alustavasti olin suunnitellut ostavani ainakin valkoisia pelargonioita. Ne näyttivät kestävän kesähelteellä hyvin meidän pihallamme (ja minun hoidossani!).
 
 
 
 
 
 
Kiertelin tänään pikaisesti huonekaluliikkeissä ja päivitin aurinkovarjojen valikoimaa. ISKUssa oli yksi ihana violetin värinen varjo ja se näytti oikein hyvältä mustan kanssa. Väri taitaa olla kuitenkin liian rohkea valinta näin varovaiselle sisustajalle.
 
 
 
Samaisella kaupunkikierroksella kävin maalikaupassa ostamassa maalia. Ajattelin vielä kerran yrittää pelastaa vanhat puutarhakalusteemme. Nyt ostin peittävää maalia ja kalusteista pitäisi tulla tällä kertaa mustat. Projekti alkaa vasta kesäkuussa, mutta maalit piti hankkia jo nyt, etten vain ehdi muuttamaan enää mieltäni. Uudet kalusteet saivat tämän päätöksen myötä jäädä vielä ostamatta - ainakin tänä kesänä. Tämä on tätä kestävää kehitystä :)
 
 
Kävin myös puutarhamyymälässä ihastelemassa taimia, mutta vielä en ostanut kuin nurmikon lannosta. Yritän elvyttää kärsinyttä nurmikkoa ja nähtäväksi jää elpyykö se entistä ehommaksi. Pihalla on tarkoitus jatkaa edelliseltä kesältä jääneitä juttuja. Terassimme ympärille on tulossa humalaa tai villiviiniä ja autotallimme rinnepenkkiin on tulossa lisää ikivihreää istutusta. Eli kyllä projektia vielä on, mutta toistaiseksi ne saavat odottaa kesäkuun puolelle. Nyt nautimme minilomastamme.
 
 
 
 
VIIKONLOPPUJA KAIKILLE!
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti