sunnuntai 4. toukokuuta 2014

HURRRRJAA TOUHUA...


Meillä viikonloppu meni mökillä. Paljon saatiin aikaiseksi. Meillä oli miehen kanssa eräänlainen työnjako; mies teki hommia pääsääntöisesti ulkona ja minä hääräsin sisällä.Viikonlopun sää oli aurinkoista, mutta koleaa. Tarkenimme sentään yhden ruokailun verran syödä ulkona terassilla, jo pelkästään periaatteen vuoksi. Onhan jo sentään toukokuu!!


Meidän miespuoliset kunnostautuivat heittämään myös ns. talviturkin pois...HHRRR!

 
 
Poika oli tämän uimakauden ensimmäinen rohkea. Seuraavan saunareissun jälkeen mieskin uskaltautui kastamaan/uimaan. Poika kävi kaiken kaikkiaan neljä kertaa ja mies kaksi kertaa meressä! Hurjaa touhua!! Minä tyydyin  katselelemaan viluissani rannalla...jos sitten heinäkuussa vaikka minäkin...ehkä. ;)
 
 
 


Mökilta kotiuduimme tänään poikkeuksellisesti jo puolen päivän aikoihin, koska lupailivat tänne huonoa säätä (sadetta ja kovaa tuulta). Muutaman kerran taivaalta ropsahti vähän vettä, mutta mökiltä pääsimme ihan kuivina kotiin. Täällä kotona on touhuttu perinteiseen sunnuntain tyyliin koti- ja työhommia tehden. Iltapäivällä kävimme vielä kahvittelemassa miehen vanhimman pojan luona. Siellä on ollut käynnissä pientä terassiprojektia ja isäntä on ollut vähän auttamassa. Meidän "jokapaikanhöylämme"!


Seuraavat työviikot ovatkin ns. täysiä viikkoja ja "täysillä" myös mennään toukokuun loppuun asti. Voi olla, että blogissa kirjoitustahtini harvenee pakottavista syistä, mutta yritän ehtiä tänne päivittämään kuulumisia. Loman alkaminen jo niin lähellä, että pientä "aamukampaakin" voisi jo viritellä...AI  HURRRJA! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti