maanantai 9. heinäkuuta 2012

SUHRUST O

Mihin jäi heinäkuun helteet?!! Tänään aamu valkeni harmaana ja suhruisena. Vettä ei ole satanut juuri nimeksikään, mutta maisema on tasaisen harmaata. Positiivisena asiana mainittakoon, että täällä ei myöskään tuule.Nämä kaksi kuvaa on otettu mökin terssilta merelle päin ja vastarantaa ei todellakaan erota. Nämä kuvat on otettu siis aamupäivällä...Seuraavat kuvat on otettu takapihalle (siis metsään päin) ja näistä kuvista voi erottaa, kuinka alhaalla pilven reunat ovat...puiden latvojen yläpuolella. (Juu, niin siis yleensä... ;) mutta nyt TOSI ALHAALLA!!)
Aurinko ei ole tänään edes yrittänyt paistaa, mutta näillä keleillä mennään. En ole tänään osannut tarttua oikein mihinkään toimeksi. Onneksi tuo mies sentään on tehnyt vähän laituriprojektia rannassa, minä olen tyytynyt olemaan enmmänkin "suunnittelijana"....siinäkin huonolla menestyksellä.Tähän laituriprojektiin mulla ei ole kauheasti visioita...eikä "hinkua".

Odottelemme tänään vielä tänne porukkaa saunomaan. Siinäpä meneekin tämä loppu päivä. Meikäläisen mieliala taitaa olla samanlainen kuin kelikin....SUHRUST  O... jospa se tästä taas...

Ja kesälomaa jäljellä vielä puolet eli viisi (5) viikkoa...ONNEKSI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti