torstai 12. heinäkuuta 2012

Serkkuja ja hammashoitoa


Eilen oli pojan kauan odottama päivä, kun serkut tulivat päiväksi mökille. Nämä serkut ovat kaksoset ja paljon vanhempia (13-vuotiaita) kuin meidän poika, mutta eipä tuo ole koskaan (vielä) tahtia haitannut. Yhteistä tekemistä löytyi koko päiväksi. Uintia, jalkapalloa, uintia, iPodin kanssa pelaamista, uintia...
Sauna oli melkeinpä koko päivän lämmin ja lapset pluttasivat välillä vedessä ja välillä lämmiteltiin saunassa.


Olemme miehen kanssa myös toisen lapsen kummeja ja tässä kummisetä on menossa mukaan vesileikkeihin....ja olihan siellä poikammekin kummisetä. Meillä kun nämä "kummiasiat" menevät miehen suvussa kivasti ristiin.


Tässä serkkutyttö hyppää pommin.Onkohan tässä uimavalvoja?Kummipoikamme  "tuuletus".Sitten kipin kapin saunaan...Välillä innostuttiin myös heittämään uistinta laiturin päästä. Se oli välillä vähän vaarallisen näköistä touhua. Kalansaalis jäi laihaksi...ei yhtään kalaa.Aikuiset seurasivat rannalta poikien virvelöintiä.


Jossain vaiheessa uistin jäi tietenkin kiinni ankkuriköyteen ja serkkutyttö yritti irrottaa sitä, huonolla menestyksellä. Ohjeita annettiin kyllä laiturilta...

Päivä meni tosi nopeasti saunoessa, syödessä ja seurustellessa. Lapset touhusivat omiaan ja oli kiva huomata kuinka "iso" tuo oma lapsikin on. Illalla lapselle tuli väsymyksen mukana harmitusta, kun kaikki kiva loppui (hänen mielestään) liian aikaisin. Onneksi jälleennäkeminen on jo lähiaikoina, kun lapsemme viettää syntymäpäiviään sunnuntaina.

Tänään tultiin kaupunkiin, koska tälle päivälle oli puukattu erinnäisiä menoja. Aamulla lapsella oli parturi ja iltapäivällä piti mennä hammahoitolaan 6-vuotis tarkastukseen. Poikamme oli oikein reipas...ja äiti ylpeä.

 

Hammasrivistöä kehuttiin kauniiksi ja reikiä oli NOLLA!! Kaikkein paras uutinen (lapsen mielestä) oli se, että alhaalla yksi hammas heilui pikkuisen, pojalla kun ei vielä ole yhtään maitohammasta heilunut, saatikka irronnut.

 


Iltapäivällä toimittelin vielä omia juoksevia asioita kaupungilla ja iltasella leikkasin nurmikon. Innostuin myös siistimään "kukkapenkkejämme".  Tämä päivä on mennyt enemmän ja vähemmän sinkoillessa ympäri kaupunkia. Mies taisi tulla just iltalenkiltä, joten enköhän tässä lopettele ja valmistaudun menemään saunaan.

Huomenna onkin ihan virallisesti lapsemme syntymäpäivä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti