lauantai 28. heinäkuuta 2012

Mökkiviikkokuulumisia (osa 1)

Miehellä alkoi viimeinen lomaviikko ja sen me olemme viettäneet mökillä kesäprojekteja tehden ja välillä vapaasta nauttien. Alkuviikolla oli vähän kylmempää ja taisi välillä jopa sadella, mutta nyt näyttää lämpimän aurinkoiselta.

Mies tuli maanantaina mökille ja me tulimme tiistaina pojan kanssa perässä. Viikon aikana mies on tehnyt uutta laituriamme ja minä olen käsitellyt öljyn kanssa terasseja. Laituri on siltä osin valmis, mitä suunniteltiinkin, mutta terssin käsittely on vielä vähän kesken.




Täällä mökillä olemme päässeet seuraamaan luontoa taas ihan läheltä. Heinäsorsapoikue on vieraillut rannassamme useamman kerran.



Poikaset olivat kasvaneet jo niin isoiksi, että oli jo melkein mahdotonta erottaa kuka on niiden emo...



Yksi poikasista oli niin rohkea, että kävi hakemassa leivänpalasen aivan kädestä. Samainen yksilö tuli jopa niin röyhkeäksi, että nappasi ison leivänpalasen kokonaan pojan kädestä. Mies toivotti saman sorsaparven tervetulleeksi uudestaan meidän rantaan kolmen viikon päästä, kun täällä alkaa sorsastus...HÖH! Poika kyllä ihmetteli, että miksi niitä täytyy ampua, kun ne ovat niin söpöjä...niinpä...




Keskiviikkona kävimme läheisessä saaressa  päiväkahvilla.




Täällä Reksaaressa sijaitsee pieni kesäkahvila (ja terassi). Paikka on Kartun vanha kalastajantorppa, josta haluan tehdä vielä erillisen postauksen. On sen verran idyllinen paikka.




Vanhaan verkkovajaan oli täksi kesäksi remontoitu kaffetupa, jossa mies ja poika ovat vierailleet melko useastikin. Minulle tämä reissu oli ensimmäinen tänä kesänä.



Täältä löytyy lapsille (ja lapsenmielisille) myös pienimuotoinen leikkipaikka...

...ja luontonähtävyyksiä oli täälläkin...




Reksaareen tuodaan joka kesä kaneja, kanoja ja kukko pihamaalle, mutta tällä kertaa häkeissä oli vain jos jonkinlaista pitkäkorvaa.



Tämä taisi ottaa päivänokoset..



Tämä oli aivan hellyyttävä karvapallo.




Täällä oli myös isoja luppakorvakaneja.


Reksaaressa maistelimme kupposet kahvia ja söimme jätskit. Paikan isännän kanssa tulee vaihtaa myös kuulumiset, jonka jälkeen voikin palata "puhdetöihin" mökille...





Oikein mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni. Nautitaan aurinkoisista päivistä!!!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti