sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

TÄÄLLÄ TAAS!!!

Blogitaukoni (=blogilomani) on nyt siis päättynyt. Pidin taukoa ihan kunnon syyn takia. Olimme nimittäin lomareissulla maananataista lauantaihin ja poissa tietokoneen vaikutuspiiristä. Oma kännykkäni on sen verran vanha (...mutta hyvä!), ettei sen kanssa blogin päivittäminen onnistu. Mutta nyt siis taas täällä!

Kesälomareissumme suuntautui Helsingin kautta Viroon ja kuvia tuli otettua paljon. Ajattelin kertoa reissustamme lisää tämän viikon aikana erillisillä postauksilla, koska materiaalia on niin paljon ja jonkin verran pitää tehdä vielä karsinttaa sekä kuvista että aiheista.

Matka oli onnistunut kaikin puolin eikä sää ollut ihan huonokaan. Mukaan matkalta tuli kotiin uudet CROCsit.
Mies osti ensi itselleen siniset canvas-tyylit crocsit ja minähän innostuin myös niistä. Kävimme ostoskeskuksessa, jossa näitä myytiin pienessä putiikissa. Harmi, etten älynnyt ottaa kuvaa, koska tässä kaupassa oli vain erilaisia crocseja eikä mitään muita kenkiä.
Liikkeessä oli lukuisia perinteisiä crocseja lapsille ja aikuisille, mutta sitten oli paljon myös ihan erilaisia malleja; saappaista sandaaleihin.Vaihtoehtoja oli useita, mutta näihin sitten ihastuin ja onneksi löytyi vielä minun kokoani. Mies vielä heltyi ostamaan nämä minulle tuliaisiksi. Nyt nämä ovat minun  "lemppari" kesäkenkäni.


Tulimme siis eilen illalla kotiin. Olipa mukava olla taas kotona ja nukkua omassa sängyssä! Tämä päivä on kulunut pyykkiä pestessä ja äsken sain imuroitua lattiat pojan syntymäpäivien jäljiltä. Eipä ollut kukaan käynyt siivoamassa lomamme aikana...

Huomenna on pojalla neuvola ja illemmalla menemme äiti-lapsi - tapaamiseen (= "Hömppikseen"), jossa juhlistamme oman pojan ja toisen pojan myöhätyneitä syntymäpäiviä. Kotona pitäisi vielä vähän pyykätä ja nurmikko(kin) kaipaisi pientä parturointia. Lisäksi tätini tulee miehensä kanssa kyläilemään äiti-mummin luokse ja heitäkin pitäisi käydä moikkaamassa...eli ohjelmaa on taas ihan riittävästi.

Miehellä alkaa viimeinen lomaviikko ja minulla/pojalla on vielä kolme viikkoa jäljellä. Nautimme pojan kanssa vielä täysillä lomailusta...loppuu se kuitenkin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti