lauantai 9. marraskuuta 2013

Lempparit


Jo monessa aikaisemmassa postauksessani on ollut kuvauskohteena tai kuvissa mukana nämä tämän syksyn ja talven ehdottomat "lempparituikut".
 
Löysin nämä jo kerran Tiimarista, mutta jäivät ensimmäisellä kerralla ostamatta. Ajattelin tuolloin vielä, että kotona olevat Kivi-tuikut saavat kelvata tänä(kin) vuonna. Jostain kumman syystä nämä blig-bling-tuikut eivät vain jättäneet minua rauhaan.
 
 
 


 
Kaiken kukkuraksi Tiimarissa oli kaksi kolme hinnalla- tarjous, niin eihän minua pidätellyt enää mikään. Kävin ostamassa tuikut ja samalla ostin niitä enemmänkin (kun kerran halvalla sai!). Ostin sen verran paljon, että voin käyttää isompia tuikkuja esim. juhlavammassa kattauksessa...vaikka jouluna.
 
 
 
Nyt näitä ihania kristallisia tuikkuja on vähän joka pöydällä. Polttelen tuikkuja ahkerasti ja niissä oleva valo luo kauniita heijastuksia. Minä niin pidän näistä, vaikka eivät olekaan ihan minun tyyliäni...tai ehkä juuri sen takia.
 
 
 
 
Meillä viikonlopun vietto menee jääkiekon ehdoilla; tänään peli ja huomenna harjoitukset. Poika tuolla jo "lämmittelee" XBoxilla pelaten. Iltapäivällä pojalle tulee kaveri kyläilemään ja minunkin pitäisi saada jotain tehdyksi. Pitäisi varmasti jatkaa viime viikonlopusta kesken jäänytt IKEA-projektia...
 
 
Mutta jos aloittaisi tämän päivän vaikka petaamalla sängyt ja laittamalla vaatteet päälle. Sekin olisi jonkinlainen alku/ saavutus tälle päivälle.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti