sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Jotain uutta


Viime viikonlopun auringonpaisteessa innostuin kuvaamaan meidän kotinurkkia enemmänkin. Meille kotiutui runsas viiko sitten uusi esine. Bongaatko kuvasta? 
 
Miehelle kerääntyy Finnairin Plus pisteitä ja aina välillä me istumme miettimään, mitä niillä pisteillä voisi hankkia kotiin. Jotain pientä ekstraa, mitä ei ihan heti raski kuitenkaan normaalisti ostaa. Tällä kertaa minä sain esittää pyynnön... ja mies vielä hyväksyi sen! 
 
 
Meille hankittiin tämä Kanto. Sehän on tarkoitettu puukoriksi tai yleensä joksikin säilyttimeksi. Ensimmäisen tehtävän se sai toimia sisustuslehtien säilytyspaikkana olohuoneen nurkassa.
 
 
 
 


Kanto on ollut minun hankintahaaveissani jo pitemmän aikaa, joten tämä taisi olla minun ennen aikainen joululahjani.
 
 
 


Tässä on jotain niin ajatonta ja konstailematonta. Sopii meidän(kin) sisustukseen oikein hyvin.

Viikonlopun jälkeen tämän käyttötarkoitus kuitenkin muuttui. Mies oli sitä mieltä, että lehtien säilytyskoriksi tämä on liian kallis...ei nuo miehet ymmärrä kyllä yhtään mitään! Nyt se toimii siinä alkuperäisessä tehtävässään eli puunkantokorina. Ja hyvin toimiikin.
 
 
 
 
Eilen valitin vielä toimettomuutta, mutta kyllä kunnon yöunet ovat tehneet tehtävänsä. Tänään oloni on ollut jo energisempi ja olen saanut tehtyä muutaman työasian jo pois tekemättömien töiden listalta. Ensi viikolla luvassa suhteellisen "normiviikko", jos silloin rykäisisi työhommia vielä vähän lisää. Melko levollisin ja levännein mielin suuntaan tulevaan työviikkoon.
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti