perjantai 29. marraskuuta 2013

Uusin "villitys"?


Iltojen pimetessä ja lämmityskauden pidentyessä meillä on alettu hyötykäyttää takkaa enemmänkin. Muutamana iltana meidän miespuoliset perheenjäsenet ovat innostuneet grillaamaan makkaraa takassa. 
 
 Tässä poikamme valmistaa itselleen iltapalaa. Omatoimisuus kunniaan!

Ja isä(ntä ) seuraa perässä...
 
 
Eikä muuten ole mitä tahansa kaupan makkaraa, vaan ihan ehtaa riistamakkaraa. Todella hyvää ja maukasta, eikä mitään B-luokan tavaraa.Tätä villitystä on nyt harrastettu epäsäännöllisen säännöllisesti muutamana iltana. Ajanvietteenä tämä on mukavaa; ei tarvitse lähteä erikseen retkelle ja sytyttää nuotioita vaan voi nauttia nuotion hehkusta (ja siitä makkarasta) siististi sisätiloissa. Eihän tämä nyt kunnon nuotiomakkaraa voita, mutta kumminkin.Vihdoin on viikonloppu ja valtakunnassa kaikki hyvin. Vähän on ns.takki tyhjä kuluneesta työviikkorupeamasta, mutta olen sentään hengissä. Tänään juhlistettiin pikkujoulua jo töissä oppilaiden kanssa ja pojalla oli sekä koulussa että iltiksessä samanmoista meininkiä.

Tämä viikonloppu on siitä harvinainen, ettei pojalla ole minkäänlaista jääkiekkoaktiviteettiä. Meillä oli vähän suunnitelmissa lähteä vielä viettämään pikkujouluviikonloppua mökille, mutta sen toteutuminen on vielä hieman epäselvää. Tunnustellaan fiiliksiä...ja ainakin noita kelejä. Ja jos ei mökille mennään, niin viritellään pikkijoulut täällä kotona.

Tänään ei todennäköisesti grillata makkaraa, mutta glögikattilan taidan pistää lämpenemään puuhellalle. Kotona on tällä hetkellä hiljaista, sillä isäntä on vielä mökkireissulla ja poika lähti naapuriin kaverille. Nyt nautiskelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti