sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kuvakollaasia isänpäivästä


Meillä isänpäivän vietto alkoi jo aamusella. Ehdin vasta aloittelemaan aamupalavalmistelut, kun tuo päivänsankari ampaisi ylös. Ei ehtinyt isä saamaan kahvia sänkyyn tällä kertaa, mutta laitoin hieman paremman aamiaisen ruokahuoneen puolelle. Me kun yleensä nautimme aamupalan keittiö puolella ja vähän vaatimattomammin.

 
Mies sai rauhassa lueskella aamun sanomalehden. Poika antoi iltiksessä taiteilemansa mukin ja koulussa askartelemansa kravatti-kortin. Meillä aikuisilla on tapana myös muistaa toisiamme näinä "teemapäivinä", joten minä annoin lapseni isälle norjalaisen villapaidan.Päivällä teimme yhdessä hieman parempaa ruokaa ja nautimme sen juhlavasti omalla pikku porukallamme. Otin tästä juhlapäivällisestä yhteiskuvan, mutta ne eivät olleet valitettavasti julkaisukelpoisia... :)Iltapäiväkahvit nautimme pienten päiväunien jälkeen ja juhlavasti tietenkin...


Tänä vuonna vierailin Prisman "kakkuosastolla" ja nappasin sieltä mukaani muutaman leivospalan ja Brownieseja. En löytänyt riittävän pientä kakkua, joten olen jo monesti todennut, että leivospalat menevät meillä paremmin. Tarjolle pistettiin vielä kahdenlaista pullaa, niin siinä oli sorttimentteja riittävästi täksi isänpäiväksi.
 
 
 
Iltapäivällä tämä perhe lähti jäähallille katsomaan "perintöprinssin" jääkiekkoharjoituksia. Sieltä kun kotiuduimme, alkoi telkkarista /(tietenkin!) tulla jääkiekkoa ja sitä tuolla olohuoneessa nyt seurataan. Pienellä miehellä on vielä maila yms. rekvisiittaa mukana. Täytyyhän sitä olla hengessä mukana.
 
Illalla on vielä luvattu tehdä vohveleita ja jotenkin minusta tuntuu, että tämä isänpäivä on mennyt suurimmaksi osaksi herkutellen. Mutta en valita, on sen verran herkulliset tarjoilut olleet tänään. Täällä on vietetty siis hyvinkin leppoista ja rauhallista isänpäivää...siis ihan meidän (iskän) näköistä juhlapäivää :)
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti