tiistai 26. marraskuuta 2013

Tiistaina

Viikko on kohta taas puolessa välissä ja tällä on touhotusta tasaisesti. Eilen olin syyskauden viimeisessä ohjatussa Latinossa, joten nyt on yksi "pakollinen meno" vähemmän. Tasaisin väliajoin marmatan täällä blogissani tästä ainaisesta kiireestä ja nyt yritän suhtautua siihen hieman uudella tavalla. Ruuhkavuosi-muotisanasta en suostu puhumaan, koska tälläistä minulla on ollut melkeinpä aina. Nyt yritän tsempata itseni ja puristaa työasiat pois päiväjärjestyksestä. Jopa niin, ettei niitä enää olisi enää viimeisellä työviikolla. Siinäpä tavoitetta.

Tänään olin suhteellisen tehokkaalla tuulella töissä ja jatkoin samalla vaihteella täällä kotona. Minun perusvikani on, että siirrän tehtäviä helposti aina seuraavalle päivälle (tai "hamaan tulevaisuuteen"). Tänäänkin ajattelin, etten olisi millään jaksanut aloittaa yhtä työhommaa enää kotona, mutta pakotin itseni koneelle ja nyt se on melkein kokonaan tehty. Huomasin vain, että väsyneenä on hyvä jossain vaiheessa lopettaa, joten siirsin lopun hienosäädön huomiselle...ja työpaikalle. Asia kuitenkin eteni huomattavasti eteenpäin.
 
 
 Meillä kotona(kin) pakkaa jäämään näitä asioita roikkumaan. Meillä on liesituuletin ollut jonkin aikaa epäkunnossa ja mies kävi jo ostamassa uuden. Meillä ei mikään tapahdu nopeasti, joten tämäkin asia on jäänyt odottamaan "parempia aikoja". Samalla kun liesituuletin menee vaihtoon, korjaamme vanhan vesivahingon katosta.Viikonloppuna saimme vanhan tuulettimen irroitettua. Tänään mies innostui vähän suunnittelemaan ja mittailemaan keittiössä. Homma alkaa uhkavasti siis edistyä.
 
 
 
 


Sisustusrintamalla on muuten melko hiljaista. Olen ripustellut muutamia kausivaloja (jotkut kutsuu niitä myös jouluvaloiksi), mutta siinä oikeastaan kaikki. Nämä postauksessa olevat pärekorit siirsin olohuoneeseen ja isommassa säilytetään tällä hetkellä torkkupeittoja. Lankakori on saanut olla koko syksyn ihan rauhassa...
 
 
 
Kipaisin tänään töiden jälkeen Kodinonni-sisustusliikkeessä hakemassa heidän 20-vuotisjuhlajulkaisunsa ja ajattelin tänään vielä ehtiä selaamaan sitä.Täällä alkaa kohta iltatoimet ja itsekin saa aloittaa rauhoittumisen. Eiköhän tämä tästä taas...ja huomenna uusi päivä!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti