maanantai 11. marraskuuta 2013

Tyylirikko?


Meidän kotona ei varsinaisesti toteuteta ehdottomasti mitään tietynlaista sisustystyyliä. Ei meillä ole ainakaan vaalean skandinaavista eikä modernia...saatikka romanttista. Väritys huoneissa menee pääsääntöisesti harmaalla ja valkoisella, vähän terästettynä mustalla...eli aikas lailla "hajutota ja mautonta" = persoonatonta perussettiä.

Makuuhuoneessamme on kuitenkin yksi muusta sisustustyylistämme poikkeava tapaus, koukerojalkainen pikkupöytä
Olen saanut tämä useampi vuosi sitten (lainaksi!?) äidiltäni. Tämän piti toimittaa poikamme ristiäisissä kastepöydän virkaa, mutta olikin siihen liian pieni. Pöytä jäi kuitenkin taloon.
 
 
 
 

 
Meillä kotona huonekalujen linjat ovat hyvinkin selkeät ja suorat, mutta tämä pikku pöytä on sopivasti kiemurainen ja muusta sisustuksesta poikkeava. Välillä tämä on toimittanut sivupöydän tai kukkapöydän tehtävää, mutta nyt se saa olla yöpöytänä.
 
 
 
 

 
 
Äitini on saanut tämän omalta kasvatti-isältään ja sen historiasta minulla ei ole sen tarkempaa tietoa. Omasta lapsuudestani muistan, että tämän pöydän päällä oli valkoinen kipsipatsas (se taitaa olla siskollani). Ihanaa, kun joku tavara kulkee suvussa! Rahallista arvoa tällä ei ole, mutta tunnearvoa sitäkin enemmän. Ja koska pöytä on eräänlainen tyylirikko, se sopii meille minun mielestäni kuin nenä päähän.
 
 
 
Kuvaaminen näissä valaistusolosuhteissa on enemmän kuin hankalaa. Kuvakäsittelyssä tein näistä hieman sumuisia eli vika ei ole (tällä kertaa) katsojan silmissä vaan kuvan käsittelijässä. Näillä mennään!
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Tuohan on just sellainen "tyylirikko" joka täydentää kokonaisuuden! Sopii tosi ihanasti sisustykseen! Käyhän kurkkaamassa blogiani, siellä on "taas" pieni haaste sinullekin! :)

    VastaaPoista
  2. Tuosta pöydästä olen täsysin samaa mieltä! Jaa-ha. Vai haastetta pukkaa. Täytyypä käydä kyläilemässä blogissasi...;)

    VastaaPoista