sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Makutuomarina


Eilen pääsin siskoni nuorimman tyttären makutuomariksi vaatekauppaan. Eikä mihin tahansa kauppaan, vaan morsiuspukuliikeeseen. Ei, ei! Ei hän ole vielä naimisiin menossa, mutta hänellä on helmikuussa vanhojenpäivätanssit ja nyt piti tulla tänne katsomaan tarjontaa... 

 
Hän oli jo netin kautta löytänyt aivan ihanan tanssiaispuvun, mutta saadessaan lähetyksen se olikin ollut pettymys. Väri oli ollut täysin väärä, joten puku meni palautukseen ja uuden hankinta alkoi.
 
 
 
 

 
Nuoren naisen kriteerinä oli, että se ei saanut olla ihan tavanomainen eikä ainakaan sininen (koska niitä oli kuulemma kaikilla) eikä vihreä, koska väri ei sopisi hänelle. Helman piti olla niin muhkea, että olisi vaikea kulkea ns. normiovista. Siinäpä kriiteereitä. :)
 
 
 


 
Valikoima oli sesongin myötä jo melkoisen suppea, mutta kyllä sieltä muutama kelpuutettiin (pienen maanittelun avulla) sovitettavaksi.
 

Tämä vihreä juhlahame oli hieno, mutta ei nuoren naisen tyylinen. Niin, ja se väri oli väärä.
 
Tämän punaisen mekon neiti melkein tyrmäsi ensi metreillä, mutta suostui silti sovittamaan ja yllättyi positiivisesti. Tämä oli todella tyylikäs ja kaunis. Hameessa oli vielä riittävästi tylliä. Tässä kuvassa helmaa on tahallisesti nostettu vähän ylöspäin.
 
 
 


 
Tämä puku bongattiin ensimmäisenä ja tähän neitikin ihastui. Riittävän erikoinen eikä varmasti koulussa toisella tytöllä olisi samanlaista. Puku tuntui myös hyvältä päällä. Tässä on myös olkaimet ja ne otettiin toisessa sovituksessa pois. Myös etumukseen tehtiin vielä pieni korjaus.Ostospäätös tuli tehtyä ja siskontyttö päätyi tähän viimeiseen. Räväkälle naiselle räväkkä puku! Se taisi olla just passeli kaiken puolin ja tärkeintä oli kait se, että hän itse oli tyytyväinen. Pukuun hankittiin myös hiuskoriste ja vuokrattiin vannealushame. Vierailu tässä liikkeessä siis kannatti, sillä tämä ostos tuli vielä halvemmaksi kuin se alkuperäinen nettiostos.


Nyt nuori nainen voi rauhassa keskittyä ja suunnitella (kampaus, meikki, korut yms.) tulevaa juhlaansa...ja olla päivä prinsessana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti