torstai 2. tammikuuta 2014

Inventaario


Näin vuoden vaihteessa innostuin tekemään jonkinlaista inventaariota meidän nurkissa. Isäntä sai joulun välipäivinä tehtyä meidän eteiseen kauan suunnitteilla olleet kenkätelineet vanhan "rimpulan" tilalle. Näissä kuvissa on siis jo uusi kenkäteline valmiina.  Ja siitä se inspiraatio oikeastaan lähtikin...

Järjestellessäni kaappeja keräilin pieneksi jääneitä kenkiä ja vaatteita. Muutamat kengät lähtivät ihan roskikseen asti. Kummasti tuli taas lisää tilaa...ja sitä järjestystä, mistä minä pidän.
 
 
 Eteisen kenkäteline  on tehty seinästä seinään ja välit on mitoitettu mahdollisimman järkeviksi (?). Talvikausi on meidän eteisessä se pahin vuodenaika, kun kaiken maailman kenkiä ja vaatteita pyritään säilyttämään melko pienessä tilassa. Yritänkin aina välillä siirtää vaatteita lähellä olevaan suurempaan vaatekaappiin, mutta kummasti ne vain kulkeutuvat takaisin lähemmäksi ulko-ovea.
 

Aikaisemmin tässä naulakossa roikkui monitoimilokerikko, jossa minä ja poika säilytimme pipoja ja hanskoja, nyt siirsin senkin pois. Nyt tämä pipojen ja hanskojen säilytys tulisi ratkaista jollain kätevällä tavalla. Minulla muhii muutama idea, mutta voi olla, että se jääkin siihen "muhimisasteelle". Voi olla ehtii kevät tulla ennen...

 
Kenkätelineet nimesin leikkimielisesti "saunan lauteiksi", sillä on ne sen verran järeää tekoa. Tämän muutoksen myötä eteiseen tuli (ainakin hetkellisesti) lisää tilaa, jota minä varmasti taas täyttelen pikku hiljaa alennusmyynneissä käydessäni. Tasapaino täytyy säilyttää tässäkin asiassa.
Inventaariopäivänä lähti olohuoneesta myös kuusi. Samassa rytäkässä lähti  (iso) pino vuoden 2011 sisutuslehtien vuosikertoja paperinkeräykseen. Niitä oli valehtelematta useamman kilon verran. Tänään olinkin kaupungilla täydentämässä tyynynpääliskokoelmaani ja vaatekaappiani. Olin siis alennusmyynneissä ja tarttui sieltä jotain kivaa kotiin asti. Niistä (ehkä) myöhemmin joskus.

Huomenna käyn ostamassa hyllytavaraa yhteen uuteen projektiin olohuoneessa. Pitäsi vain pystyä päättämään muutama asia ennen ostopäätöksen tekemistä ja se ei olekaan enää helppoa. Kyseessä on kuitenkin hieman pysyvämpi ratkaisu, jossa täytyisi porata reikiä seinään. Voi olla, että meikäläisellä menee vielä "pupu pöksyyn".Ei kommentteja:

Lähetä kommentti