tiistai 14. tammikuuta 2014

Vielä vähän vessaromantiikkaa - tai jotain ;)


Niinkuin tuossa jo aikaisemmin lupasin, tässä postauksessa esittelen toisenkin pienimuotoisen muutoksen vessassa. Kyseessä ei todellakaan ole mistään järisyttävästä muutoksesta, mutta kuitenkin...


Näin pienessä vessassa vessapaperirullien säilytys on aina vähän ongelmallista. Olin joskus värkännyt (=virkannut) epämääräisen pussukan, jossa säilytin näitä rullia. Jossain vaiheessa heitin sen viritelmän pois ja aloin säilyttämään rullia vetolaatikossa, mutta ei sekään oikein toiminut.
 
 
 
 


 
Yhtenä päivänä katselin näitä kotinurkkia ja huomasin tämän vanhan pärekorin. Se on melko pieni, mutta se sai uuden tehtävän "WC-papereiden säilyttimenä". Olin joskus ajatellut maalata sen, mutta nyt olenkin ihan tyytyväinen tähän luonnollisen väriseen.
 
  
Pieneen vessaan ei suurta säilytyspaikkaa mahdu ja tämä on osoittautunut vallan mainioksi ratkaisuksi virkatun pitismaton kaveriksi.
 
 
 

 
 

Sisutuskohteeni ja postausaiheeni ovat välillä (vai pääsääntöisesti?)  hieman eriskummalliset. Eipä uskoisi, että näinkin pienestä vessasta saa kahden postauksen verran asiaa, mutta saapa hyvinkin. Ja siitä vessaromatiikasta en nyt tiedä, mutta tulipahan tyyliä vähän vaihdettua. Seuraavaksi vaihdan varmaankin vessapaperin sanomalehteen. Siinä vasta sitä "romantiikkaa" olisikin... :)
 
 
  

Ja todettakoon vielä, että alku vuoden "bloggeri-ongelma" on selvinnyt. Tänään sivusto toimi ihan normaalisti ja kuvat latautuivat ihan tavalliseen tapaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti