tiistai 7. tammikuuta 2014

Veckoplan


Tästä tämä lähtee taas rullaamaan, arki nimittäin. Oli oikeastaan ihan mukava palata töihin...eikä totta puhuakseni ollut muuta vaihtoehtoakaan :)

Meidän keittiöön on ilmestynyt "ikialmanakka" jäsentämään arkeamme. Eräänlainen apuväline tähän arkisen kaaoksen hallintaan.
 
 
 
 


Ostin tämän kuukausikalenterin elokuiselta Tukholman reissulta, Granitin myymälästä ja joulukuussa tämä saatiin vasta seinälle. Tämä on tarra, mutta en raskinut liimata sitä suoraan seinään, joten mies fiksasi sille taustalevyn ja se ruuvattiin sitten seinään.
 
 
Tähän on hyvä raapustella liitutaulutussilla kuukaudet menot. Tässä on kylläkin ikuistettuna vielä joulukuun menoja. Nyt on jo uudet jutut menossa.
 
 
 
 Kalenterin viikonpäivät ovat tietenkin "toisella kotimaisella", mutta ei se ole mikään ongelma. Hyvin nämä viikonpäivät hahmottuvat ruåtsin kielelläkin.
 
 


 
 
On meillä silti ihan perinteinenkin seinäkalenteri, mutta tähän on ihan mukava merkata perheen menoja. Minä taidan olla se innokkaampi kirjuri. Eikä tämäkään kalenteri takaa kuitenkaan sitä, että meillä isäntä olisi selvillä 100% kaikista tapahtumista. Sellaista ei ole taidettu keksiäkään.
 
 
 
Ja jos ei tästä kelit kohta parane, loppuu meikäläisen "kuvapankista" julkaisukelpoiset kuvat. Näillä valoisuuksilla (ja tällä kuvaustaidolla) kun ei oikein pysty kuvaamaan mitään. Auriko, missä luuraat?
 
 
Positiivisessa mielentilassa lähden tästä kuitenkin lenkille!
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Onko tammikuussa päivittäin merkintä; liikuntaa ( SATU ) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan!
   Kalenterissa on vakiopaikalla Latinos-jumppa, mutta muut liikkumiset täytyy sovittaa limittäin ja lomittain miehen aikataulun mukaan. Olen tehnyt itseni kanssa sopimikusen, että yritän käydä juoksulenkillä (luit aivan oikein) 3-4 krt viikossa ja muuten pyrin liikkumaan (=kävelemään) mahdollisimman paljon. En ole kuitenkaan ehdoton tässä asiassa, mutta jonkinlaisen "liikuntasopimuksen" olen itseni kanssa tehnyt. Ja on sinne Heiaheiaan tullut ihan kivasti merkintöjä. Väkisinkin mulle tulee myös "liikkumattomia" päivä, kun tuo mies on jossain reissulla. Poika ei suostu jäämään vielä yksin kotiin, muttei myöskään lähde lenkille mukaan. Kun mies on kotona, yritän liikkua enemmän...vähän tämä on säätämistä, mutta yritys hyvä! Mitenkäs siellä kuntoulukausi on jatkunut...vai alkanut? T; Satu

   Poista
 2. Hiihtämään en ole päässyt,mutta olen käynyt uimassa ja vesijumpassa,kuntosalilla ja lenkillä (kävely-) ja juur tulin avantouinnista. Avanto oli viikon aikana kadonnut :o. Pyrin joka päivä vähän liikkumaan,jos ei muuta niin haen Aten päiväkodista ja menen Nettaa vastaan kävellen. Niin ja käynhän minä nykyään kaksi kertaa viikossa Netan mukana tallilla.Tosin se on helppo nakki. Satuloin,harjaan ja riisun hepan kaverina. Hiihtokelejä vimmatusti odotellaan.Olen ihan sitä varten kuntosalilla treenannut käsivoimia.Toivottavasti ei aivan turhaa. Mielestäni liikun nykyään sopivasti.Minulla on kyllä omasta takaa sparraaja :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa jopa kadehdittavan tehokkaalta...jos minäkin sitten, kun olen eläkkeellä...;). Hiihtokelejä täälllä odottaa tuo miespuolinen kans ihan vimmatusti. Hän on ihan turhautunut, kun ei pääse tyydyttämään liikuntahimoaan. Jospa se talvi tuolta viikonloppuna tulisi. Peukut pystyyn!!!

   Poista