perjantai 5. syyskuuta 2014

Varmuuden vuoksi ja tyylillä


Iltojen pimetessä ja syksyn edetessä meillä alkaa vähitellen myös lämmityskausi. Puuhellaa ja takkaa käytämme hyvinkin mielellämme ennen kuin varsinainen keskulämmityskausi viritetään käyntiin. Syksyllä innostun polttelemaan myös kynttilöitä, joten päivitin tässä huushollissa palovaroitin-asian...

 
Tämä optinen palovaroitin löytyi jo kesällä kirjakauppakierrokseltani ja nyt se odottaa asentamista paikalleen. Tämä homma onkin osoittautunut kimurantiksi. Ei niinkään kiinnitystapansa takia (kaksipuolinen teippi), vaan mihin haluan sen sijoittaa. Eihän tätä nyt tarvitse edes piilottaa, kun on sen verran tyylikäs kapistus.
 
 
 


 
 
Haaveilin myös siitä kärpäsennäköisestä varoittimesta, mutta minusta se oli liian iso meille. Siispä Harri Koskisen suunnittelema Kupu sai kotiutua meille.
 
 

 
 
Tässä ei ole mitään nippulaa tai nappulaa, vaan koko kupuosa toimii testinappulana. Tämä on myös kohtuullisen pieni ja sopii yksinkertaisen ulkonäkönsä ansiosta meille hyvin.
 
 
 
 
 
Haaveilen vielä pitsikuvioiseta sammustupeitteestä keittiöön, jota ei myöskään tarvitse piilotella. Jos ja kun näitä (palo)turvallisuusasioita täytyy silloin tällöin päivittää, tehdään se sitten tyylillä!
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti