torstai 4. syyskuuta 2014

Sesonki vaihtuu


Niin se vain on, että syksy tekee tuloaan. Vaikka ulkona näyttää tällä hetkellä ihan kesäiseltä, on aamuisin aistittavissa vuodenajan vaihtuminen. Iltaisin alkaa olla jo tunnelmallista hämärähyssyä. Minä tykkään. 
 
Meillä pojalla vaihtuu harrastukset sesongin mukaan. Eilen oli viimeinen Nappulaliiga-peli ja kausi on päätösjuhlaa vailla. Nappulakengät saa laittaa "naftaliiniin" ja viikolla kaivettiin talvisemmat vermeet esille.
 
 
 
 

 
 
Poika aloitti tiistaina jääkiekkoilun ikäkausijoukkueessa, jossa touhu tulee olemaan hieman erilaisempaa kuin aikaisemmassa ns. Kortteliliigassa. Seura kustantaa harjoitus-ja pelipaidat sekä sukat ja touhu on muutenkin organisoidumpaa joukkuejohtajineen ja huoltajineen. Harjoituksia tulee olemaan 2 kertaa viikossa ja viikonloppuisin pelejä, joten toistaiseksi tuntuu vielä ihan inhimilliseltä ja kohtuulliselta. Eikä vielä ole puhuttu kioski- tai makkaranpaistovuoroista mitään. Siis vielä.
 
 
 
 
Sesonki pitäisi vaihtua täällä kotonakin. Alkuviikosta iskenyt flunssa pitää meikäläisen vielä toipilaana. Sisustuspuhti on poissa, kun ei oikein jaksa tehdä mitään. Keittiöön pitäisi vaihtaa uudet verhot ja muutenkin laittaa sisutusta vähän syksysisempään tunnelmaan.
 
 
Toivotaan, että kuntoutuisin viikonlopuksi ja pääsisin tekemään pientä syysfiksausta täällä kotinurkissa. Viime päivinä näitä nurkkia onkin tullut katseltua liiankin kanssa vähän eri kulmasta eli vaakatasosta...ja tämä alkaa jo puuduttaa. Sisustulehtiä on tullut tällä viikolla vino pino, mutta en ole jaksanut selailla niitäkään...
 
 
joten tällä ollaan vaan ja möllötetään...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti