tiistai 23. syyskuuta 2014

Tuotepaketti


Työpaikallani meidän naiset ovat kunnostautuneet Dermosil-tuotteiden tilaajina. Kiitoksena innokkuudesta, meillä kävi taannoin kyseisen firman edustaja kakkukahvien ja tuotepakettien kanssa. Valitettavasti minä oli tuolloin flussassa kotona, joten kakkukahvit jäivät saamatta. Sain kuitenkin jäkitoimituksena pienen Dermosil-paketin. 
 
Asiaan paremmin perhtyneet kertoivat minulle, että kyseisessä pussissa on useamman euron edestä ihonhoitoon ja yleensä kosmetiikkaan liittyviä tuotteita. Minä vain nöyrästi kiitin ja kumarsin.
 
 
 

 
 
Paketissa oli puolukansiemenöljykapseleita, rauhoittavaa kasvovoidetta, kasvojen puhdistusöljyä, ergonominen eyelineri ja aluslakka kynsille.
 
 
 
Minulla itselläni ei ole kokemusta Dermosil-tuotteista, mutta nyt kun sain tällaisen tuotepaketin, voisin vaikka kokeilla näitä. Ja ehkä innostun esittelemään jonkun tuotteen paremminkin täällä blogissani. Kauneus-blogia tästä ei kuitenkaan tule, sen kunnian annan asiaan paremmin perehtyneille...
 
 
 
Kiitos aktiivisille työkavereilleni! Aika näyttää liitynkö minäkin näihin Dermosil-tilaajiin. Voisi sieltä muutamat joululahjat tilata helposti. Kuvasto onkin jo kotona.


 
 
 
  
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Dermosilit on hyviä! Oon jo pitkään käyttänyt :)

    VastaaPoista
  2. Näin olen kuullut. Täytyypi kokeilla... :)

    VastaaPoista