torstai 25. syyskuuta 2014

Iltojen pimetessä


Kuluneella viikolla oli syyspäivän tasaus ja tuo aurinko siirtyi pohjoiselta pallonpuoliskolta eteläiselle. Nyt ei enää auringon lämpimät säteet meinaa oikein riittää lämmittämään meitä ja päivät alkavat lyhentyä... 
 
 
Pihalla pallovalosarjani on päällä melkeinpä yhtäjaksoisesti. Lisäksi olen sytytellyt näitä itse tehtyjä lyhtyjä aina silloin tällöin iltojen iloksi. Tänään tein kaupassa täydennystä kynttilävarastooni.
 
 
 Vanhojen lasipurkkien pohjaan olen laittanut kerroksen rantakiviä ja purkin kaulaan olen solminut hamppunarua. Melkoisen yksinkertainen tee-se-itse -lyhty. Näitä lyhtyjä olen laittanut muutamia eri puolille pihaa; portaiden viereen nämä kaksi, puutarhapöydälle ja toisen ruukkuistutusrykelmän viereen yhdet.
 
 
 

 
 
Piha näyttää iltavalaistuksessa kauniilta ja tunnelmalliselta. Tosin kaipailen vielä jotain lisä(tunnelma)valaistusta, mutta en vielä tiedä minkälaista.
 
 
 
 
Nämä kuvat muistuttavat myös siitä, että valokuvaaminen tulee päivä päivältä haasteellisemmaksi. Seuraavat puolivuotta on enemmän tai vähemmän tunnelmakuvia (halusi tai ei!), sillä salamaloa en käytä kuin äärimmäisessä pakossa.
 
 
 
Sää on kylmentynyt tällä viikolla melkoisesti ja täällä kotona on jouduttu turvautumaan jo puuhellalla lämmittämiseen. Mikäs oikeastaan sen mukavampaa, kuin aamuisin virittää tuli ja siemailla kahvia tulen rätistessä pesässä. Taidanpa tänään laittaa vielä takkaankin tulen. Eilen postissa tullut sisustuslehti odottaa myös selaamista, joten tämä ilta kuluu suhteellisen mukavissa tunnelmissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti