keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Sisustusleikkiä


Niin siinä kävi, että jäin kotiin potemaan tautiani ja huomenna menen vielä lääkäriin. Olotila on kuin "jyrän alle jäänyt". Koska vaakataso on se mieluisin asento tällä hetkellä, kaivoin vanhoja postausluonnoksia kesältä ja löysin sieltä tämän postauksen.

Alkukesähän oli tunnetusti kylmä ja vähäluminen, joten innostuin tekemään sisutusleikkiä. Ajattelin kokeilla makuuhuoneen stailausta lähinnä tekstiilejä ja pienesineitä vaihtamalla. Muutamissa blogeissa tätä on kokeiltu ja nyt innostuin minäkin. Suunnitelin huoneen ensin paperille pääpiirteittäin ja sitten haalin tavaroita ympäri taloa. Aika pienillä ja edullisilla asioilla huoneen tyyli koki muutoksia. Vai mitä sanotte näistä."Romanttinen mummolatyyli."
 


Pitsiä pöytäliinassa ja matossa, luonnonvalkoista ja pärekoria. Rauhallista.
 "Tehostevärinä keltainen"
 Keltaista, harmaata ja vähän valkoista. Yöpöytänä pyöreä lasipöytä, keltainen torkkupeitto ja tyynyt olohuoneen puolelta lainattu.
 

 
 
"Musta-valkoista"
Sängynpeitto vaihtui valkoiseen. Torkkupeitto ja tyynyt lainassa vierashuoneesta. Lukulamppu kaapin perukoilta, matto pianojakkaran alta. Selkeätä ja simppeliä.
 

 
 
"Eläimellistä"

 
 
Maanläheiset värit. Lattialla oleva talja miehen metsästysmuisto Afrikasta, laatikko ja jakkara alakerran varastosta, sängyn päällä olevat tyynyt stailasin myös eläinten karvoilla
 
 
 
 
Tehtävä oli kiva ja nämä ns. teemat oli suhteellisen helposti ja nopeasti toteutettavissa. Tauluilla ja muilla jutuilla olisi huoneen ilmettä saanut vaihdettua vielä enemmän, mutta en ole raskinut naputtaa ylimääräisiä reikiä. Pienillä sisustusesineillä sai näihin mallihuoneisiin myös lisää ilmettä, mutta valitettavasti ne eivät näy näissä kuvissa kunnolla.
 
 
Tällä samalla idealla voisi toteuttaa makuuhuoneen vaikka neljä vuodenaika-teemalla. Jätetäänpä ajatus kypsymään.


Nyt jatkan parantelua sohvalla maaten...köh, köh...


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti