maanantai 20. lokakuuta 2014

Keittiötunnelmaa sunnuntailta


Sunnuntai oli sateinen ja harmaa päivä. Koska en suostunut ankeuden surkutteluun, sytyttelin kynttilöitä keittiöön heti aamulla. Miehen ollessa reissussa ja pojan touhutessa omiaan, nautiskelin rauhallisesta aamusta keittiössä ja ajattelin ottaa vaihteeksi muutaman tunnelmakuvan keittiöstämme. 
 
 
Liesituulettimen päällä minulla on kolme Kivi-tuikkua, joissa polttelen kynttilöitä syksyisin ja talvisin.
 
 

 
 
Keittiömme on jo yli kymmenen vuotta vanha ja ihan toimiva sellainen. Kirsikanväriset rungot kertovat valehtelematta sen aikaisesta sisustustyylistä, mutta näillä mennään edelleen. Miehen vanhin poika olisi ollut vaihtamassa (tai myymässä...keittiömyjä kun on!) meille uutta keittiötä jo kauan aikaa sitten, mutta mikäs kiire tässä. Hyvä ja toimiva keittiö.
 
 

 
 
Kivitasot ja liesi keraamisella levyllä ja kaasupolttimoilla oli silloin joskus se MUST-juttu. Luulenpa, että uuteen keittiöön valinnat olisivat edelleen samat. Keittiössä on ajan saatossa tehty pientä fiksausta, sillä esim. nuo lokerikkojen laatikot on isännän värkkäämät. Ruokapöytä on siirtynyt keittiöstä ruokahuoneen puolelle (se meidän vanha olohuoneemme siis) ja keittiössä on nyt vain iso IKEAsta ostettu saareke. Yllä oleva kuva on otettu siis saarekkeen toiselta puolelta.
Ja uunissa sunnuntain gourme' ateria: ranskalaiset ja nakit...hehehheh!
 
 

 
 
Ja liesituulettimen päällä säännöstelen vaihtelevaa tavarapaljoutta. Olisihan sitä voinut tuon lasin pyyhkäistä ennen kuvan ottamista, mutta olkoon nyt tuollainen "maitolasimainen" ...eli siis likainen :D.
 
 
 
Tästä lähtien lukijat saavat todennäköisesti tyytyä hämyisiin kuviin. Päivän valossa otetut kuvat taitavat olla mennyttä vähäksi aikaa. Luulenpa, että kynttilöitä ja tunnelmavalaistusta tulee näkymään tulevissa postauksissa enenevässä määrin.
 
 
 
Hämärää kun on, niin otetaan ilo irti siitäkin!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti