maanantai 27. lokakuuta 2014

Lahjakorttiostos


Taannoin kerroin syysloman kaupunkireissusta. Sieltä mukaani tarttui muutamia tarpeellisia ja vähän vähemmän tarpeellisia asioita. Olin muistanut ottaa mukaan myös lahjakortin viime joululta (tai sitten se oli äitienpäivälahjani) ja onneksi otin, sillä nyt sille löytyi käyttöä! 
 
Pentikin ikkunasta huomasin pöytälampun, joka on samaa sarjaa meidän olohuoneen jalkalampun kanssa. Ostopäätöstä ei tarvinnut kauan miettiä ja lahjakortin kanssa minulle maksettavaksi jäi vain 20 euroa. Ja sanottakoon vielä, että tämä ostos kuului niihin tarpeellisiin.
 
 
 


 
Syysloman viimeisenä päivänä kokosin tämän (mies vähän auttoi) ja nyt meillä on uusi hieno pöytävalaisin valaisemassa syksyn ja talven iltoja. Valaisin on todellakin meidän molempien mieleen.
  

Sijoituspaikka oli myös luonnollisesti senkin päällä. Samanlaiset lamput eivät mielestäni sovi kovin lähelle toisiaan ja olohuoneen ja tämän uuden valaisimen välimatkan on oikein hyvä. Periaatteessa ne ovat samassa tilassa, mutta kuitenkin riittävän kaukana.
 
 
 
 
Katto- /yleisvaloja en suostu käyttämään kuin äärimmäisessä pakossa, joten tässä taloudessa kaikki pöytävalaisimet ovat iltaisin käytössä. Hajavalaistuksessa on mielestäni sitä oikeanlaista tunnelmaa ja lisäksi voi sytytellä vielä kynttilöitä. Syksyiset pimeät illat ovat mitä parhaita tunnelmointiin. "Hämärähyssyä" on siis jälleen täällä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti