lauantai 11. lokakuuta 2014

Tärkeällä asialla


Perjantaina vietettiin Roosa nauha-päivää, jo 13. kerran. Lokakuun ajan on saanut ostaa perinteisiä nauhoja ja muitakin tuotteita, joista myynnistä osa menee naisten rintasyövän tutkimukseen, tiedottamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Tärkeä asia ja varmasti aika montaa tämä asia myös koskettaa tai on koskettanut, enemmän tai vähemmän jossain elämän vaiheessa.
 
 
Olin jonkin aikaa sitten huomannut Lindexsin nettisivuilla kampanjakorun, jonka halusin itselleni.
Sen on suunnitellut Jean Pierre Gaultier ja myydyistä koruista saatu tuotto menee lyhentämättömänä tämän asian hyväksi.Koen asia itselleni niin tärkeäksi, että 10 euron investointi ei tuntunut lainkaan paljolta. Olin lisäksi tyytyväinen, että rannekorun ketju oli hopean värinen. Tätä haluan (ja voi) käyttää muutenkin. Ainakin meidän kaupungin Lindexissä rintanauhat olivat jo loppuneet ja näitä rannekorujakin oli enää muutama jäljellä. Hyvä näin!
 
 
 
 


Rintasyöpä on ollut muutaman lähisukulaiseni ja tuttuni "ei-toivottu vieras". On onnellisesti ja vähän vähemmän onnellisesti päättyneitä tarinoita. Aihe koskettaa taatusti meitä jokaista naista, ainakin jollain tasolla. Kampanja on erinomainen keino olla auttamassa ja tukemassa tätä tärkeää asiaa. Ranteessa tämä muistuttaa meitä kaikkia naisia pitämään huolta omasta terveydestämme.
 
 
 
 
 
Pitäkäämme siis huolta itsestämme...ja toisistamme!
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti