keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Syksyn värikarttaKotona syksyn värikartta ei ole kesästä muuttunut. Edelleen sisustuksen päävärinä on valkoinen, harmaa ja musta. Tehostevärinä olen käyttänyt keltaista. Ja väritys tuntuu jatkuvan samanlaisena,  edelleen.Ihastelen joka päivä olohuoneen uusia verhoja ja niiden tuomaa uutta tunnelmaa. Isoista olohuoneen ikkunoista saa ihastella läheisen puiston värikylläistä maisemaa.

 
 Mies osti viime viikolla lähikaupasta keltaisia ruusuja. Nimipäivänsä kunniaksi... kuulemma. Muistin sentään onnitella häntä, vaikka muuten jäi päivä huomioimatta.

 
Kotimme ei tällä hetkellä kaipaa värimuutosta, sillä ulkona lehtipuissa on hienoja ruskan värejä. Valitettavasti tämä kauneus on kuitenkin katoavaista ja kohta saa olla jo pihalla haravoimassa. Tänä sykynä pihalle on varissut myös ennätykselliseti kuivuneita männynneulasia. Johtuneeko kenties kuumasta kesästä? 
 
 
 
 
Nautikaamme kuitenkin tästä syksyn väriterapiasta!
 
 
 
 
 
P.S. Vaatekaapissa värikartta on suunnilleen samanlainen kuin kotona eli tylsähkö. Tosin tämän syksyn vaatehankinnoissa olen asettanut itselleni muutamia ehtoja. En saa hankkia yhtään uuttä valkoista, harmaata tai mustaa vaatekappaletta. Johtuneeko periaatteestani, mutta en ole todellakaan hankkinut ainuttakaan vaatetta itselleni tänä syksynä...ja hyvin olen pärjännyt vanhoillakin. Lähestyvä pikkujoulukausi saattaa aiheuttaa pientä ostopainetta vaatekaappiin.

 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti