keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Taas sisustellaan


Innostuinpa viime viikonloppuna viimeisenä syyslomapäivänä siivoamaan ja samalla tein pientä "sisustussäätöä". Uusia huonekaluhankintoja ei tarvitse tehdä lainkaan, sillä kävin alakerrassa tekemässä pientä inventaariota. Tällä kertaa muutosta tapahtui makuuhuoneessamme.

Meillä on ollut kauan tuo tamminen työtaso alakerrassa käyttämättömänä ja jalat olen hankkinut IKEAsta muistaakseni viime syksynä. Pöytä ei ole ollut meillä kotona varsinaisesti käytössä, vaan se on ollut myytävien asuntojen stailauskalusteena.
 

Nyt se pääsi yläkertaan, vaikka tälle pöydälle ei varsinaisesti ole mitään funkitiota makuuhuoneessamme. Varsinainen työpöytä minulla on edelleen työhuoneessani.
 
 
 
 
 
 
Päivän aikana siivotessani nurkkia alkoi pöydälle kasaantua erinäköistä tavaraa. Tällaisenä se näyttää ehkä piirun verran kodikkaammalta kuin edellisessä kuvassa.Katsotaan nyt kuinka kauan jaksan katsoa tätä pöytää makuuhuoneessamme. Pöytälevy on ehkä hieman liian iso tuohon, mutta kun en raski hyvää pöytälevyä mennä pienentämäänkään.
 
 
 
Siivousintoni kostautui heti maanantaina, sillä niskani oli täysin jumissa tavaroiden kantelusta. Mitäpä pinistä "niskajumeista", kun kotona on kuitenkin siistiä ja voi iloita pienistä muutoksista. Ja tämä hupi on vielä ihan ilmaista!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää ja niin kodikkaalta :o)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan. Meillä tämä koti ei edusta yhtä ainoata sisutustyyliä, vaan on "suloista sekamelskaa", jossa me viihdymme. Pienillä muutoksilla saa kummasti vaihtelua ja jaksaa katsoa omia nurkkia pitempään... :)

    VastaaPoista