torstai 2. lokakuuta 2014

Karvaisia juttuja


Miehen metsästysharrastuksen myötä meille on tänne kotiin alkanut kertyä kaikenkarvaista taljaa (niiden erilaisten trofeiden ja päiden lisäksi). Niille olemme etsineet uutta käyttötarkoitusta, etteivät ne olisi aivan virattomina alakerrassa. Mies löysi paikallisen ompelijan, joka teki Afrikan karvoista käyttötavaroita.
 
 
 
Yhdestä karvasta tehtiin metsästyslaukku, jossa laukun läppä on ilmeisesti antilooppia.
 
 
 
 


 
Kassi on mielestäni hieno ja läpän epätasainen karvareuna on SE juttu. Jos sen olisi leikannut suoraksi, olisi ulkonäkö ollut ihan erilainen. Kyllä nyt miehen kelpaa kuljettaa panoksia ja termospulloa kassissa. Näitä ei muilla sitten olekaan.
 
 


 
 
 
Varaston kätköistä otettiin vanha viininpunainen rahi ja se sai uuden irtopäällisen myös näistä karvoista. Muodonmuutos on melkoinen.
 
 
 

 
 
Lopputulos tässäkin on ihan ok. Vielä en kelpuuttanut rahia yläkertaan, sillä sitä täytyy vielä vähän fiksailla. On tämä kuitenkin nyt jo parempi kuin vanha versio.
 
 
 
 
 
Sisustusrintamalla syksy on ollut hämmästyttävän maltillinen. Huonekalut ovat saaneet olla paikoillaan ja sisustusostoksia olen tehnyt vain muutamia. Keittiöön olen hankkinut aikoja sitten uudet verhot, mutta ikkunoihin asti en ole niitä vielä saanut laitettua. Olohuoneeseen on tiedossa myös pitkäaikaisen suunnitelun tulosta...kunhan tässä nyt vain saisin aikaiseksi.
 
 
Syksyn aikana olen vaihtanut sängynpeiton harmaaksi ja yksi musta lampaantalja on tullut olohuoneeseen. Olen ollut lukevinani, että taljat ja karvat ovat syksyn ja tulevan talven "sisustushottia". Meillä näitä karvoja ja eläimiä on väkisinkin. Oli  ne muodissa tai ei. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Siis ihan älyttömän hieno toi kassi jolla on toi "vino otsis"!! Hauska idea! :)

    VastaaPoista