sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Desingia lahjaksi


Tämän kesän aikana olemme osallistuneet jo moniin juhliin. Oma kekseliäisyys on joutunut välillä vähän koetukselle, kun on yrittänyt miettiä sopivia lahjoja rippi-ikäisille nuorille. Pojille on ehkä helppoa (ja vähän persoonatontakin) antaa rahaa lahjaksi, kun taas jostain syystä tytölle on helpompi löytää jotain "järkevämpää", kuten esim. koruja, kapioiden täydennystä...


Yksi kummilapsistamme tulee saamaan lahjaksi suomalaista desingia. Erään Prisma-reissun oivalluksia.
 
 

Kummilapsemme pääsi tänään ripiltä, mutta välimatkan ja "rippisuman" takia, hän tulee saamaan lahjansa hieman jälkijunassa eli huomenna.
 Mielestäni tämä lahja sopii jo hyvin nuorelle. Käyttötarkoituksen hän voi määrittää itse. Minä näen tämän korurasiana, jossa voisi säilyttää vaikka rippiristiä.
 
 
 Tämä Vitriiniin kuluu myös asiallinen/tyylikäs pahvirasia, joka ei tarvitse kuin hieman sellofaania ympärilleen, niin lahja on valmis.
 
 
 
 


 
Vitriinin yläosa/kansi on paksua lasia ja tässä kappaleessa alaosa on valkoista duratia. Alaosavaihtoehtoja olisi ollut myös esim. korkki tai tammi, mutta jotenkin tämä valkoinen miellytti eniten. Kokolasisia olisi ollut myös useampia värivaihtoehtoja. Näitä on olemassa myös pienempää versiota, mutta halusin ehdottomasti ostaa tämän isomman vitriinin.
 

 
  
Toivottavasti tämä lahja kulkee saajansa mukana läpi koko elämän ja olkoon se myös muistona yhdestä elämän merkittävimmistä päivistä.
 
 
Tätä ei tarvitse piilotella missään laatikon pohjalla....on se vaan niin hieno. Kelpaisi minullekin.
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Hellurei!
  Loistava lahjavalinta....sillä ostin nimiäislahjaksi aivan samanlaisen rasian ja teetin pienen nimilaatan kultasepänliikkeessä ja kiinnitin sen rasian sisälle, pohjaan :) sekä äidin iloksi (tai kauhuksi) Nominationin ajatuksella, että voi hankkia muistoja (=paloja) heidän yhteisiltä matkoilta :) Kutina ja aavistus on, että reissuja pukkaa.
  Eilen tuli myös testattua Goto, nam ja kaunista. Tykkäsin!
  Myöhästyneet onnittelut ISOLLEkoulupojalle (toivottavasti ei vihaiselle) ;)

  SEE JUU!
  Jolhe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan vaan!
   Ihan loistava idea sinulla ja tuo Nomination-juttu ihan mahtava. Juu, Gotossa käyty ja hyväksi todettu. Jos ehtisi vielä käymään toisenkin kerran tänä kesänä tuon miehen kanssa (Hääpäivänä?!) ja voitaishan me( siis sinä, miaä ja Mintsu mennä istumaan sinne baarin puolelle vaikka joku ilta ja testaamaan se... JUU SEE!!! :)

   Poista