keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kahvikapseleita


Kahvikoneen käyttö jäi jossain vaiheessa vähän vähemmälle. Taisin jossain siivouspuuskassani laittaa kyseisen masiinan kaappiin ja siellä se sai rauhassa/ käyttämättömänä olla jonkin aikaa. Kun sukulaiset kävivät kyläilemässä, sain hyvä syyn ottaa kahvikoneen taas esille ja käyttöön.

Onneksi tämä meidän laite ei ole mikään massiivinen "härpäke", vaan suhteellisen näppärän kokoinen. Tämä on eräänlainen karvalakki-malli, mutta ihan sopiva meidän (vähäiseen) käyttöön. Ei siis mitään hifistelyä.
 
 
 Innostuin jossain vaiheessa ostamaan noita kapseleita ja siitähän tuli minulle säilytysongelma. Minulla oli kapselilaatikoita kaapissa ja siellä ne veivät vain tilaa. Kapselit ovat kuitenkin ihan hauskoja, kun ne ovat (tunnistettavuus syistä) erivärisiä. Niinpä etsiskelin sopivaa säilytysrasiaa tai astiaa meiltä kotoa ja löytyihän se.
 
 


 
 
Meille on kertynyt näitä Palaset-sarjan laatikoita miehen työn puolesta ja nyt halusin yhden niitä kapseleiden säilytykseen. Laatikko (vai kuutio?) ei ole suuren suuri, joten suuria määriä tässä ei voi säilyttää. Mutta kivalta ne näyttävät ja tämä säilytin on helppo nostaa kaappiin silmien alta pois, kun tavaramäärä alkaa taas ahdistaa.
 
 
 
Tämän kahvinjuontikokemuksen pohjalta meillä on vain muutama suosikkijuoma eli jatkossakaan ei tarvitse ostaa kuin muutama kapselilaatikko kerrallaan. Ja on nämä kapselit aika kalliita eli ei tässä nyt kuppitolkulla näitä juoda eikä edes joka päivä. Onko tämä sitten ns. turhake? Ei minusta. Välillä on ihan mukava laittaa erikoiskahvia; arjen piristykseksi tai ihan muuten vaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Voi että minä ihailen sinun kekseliäisyyttä ja värisilmää.Tai oikeammin minä kadehdin sinun kykyä luoda kauneutta ympärille.
    Tuosta erikoiskahvista olen kanssasi samaa mieltä.Pieni arjen piristys hyvän kahvin muodossa tekee eetvarttia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan sinne kehusita. En nyt tiedä, onko mulla mitenkää eritystä kykyä, mutta tykkään vain tehdä kaikkia sisustusjuttuja ihan omaksi (ja ehkä muidenkin)iloksi. Ehkä tämäkin on jotain terapiaa...joku laittaa pihaa, joku maalaa tauluja, joku lukee kirjoja...minä tykkään laittaa kotia... :)

    VastaaPoista