maanantai 22. heinäkuuta 2013

Hyvässä seurassa

Pitkästä aikaa saimme järjestettyä ystävieni kanssa tapaamisen. Olemme kaikki perheellisiä ja ilmeisen ohjelmoituja, koska yhteisen ajan löytyminen tuntuu aina olevan yhtä vaikeata. Mutta eilen se onnistui, vihdoin ja viimein!Aloitimme alkuillasta torin laidalla olevasta kahvilasta. Sen edustalla on näin kesäisin ihan suhteellisen viihtyisä terassi. Valitettavasti tällä rannikolla on tänä kesänä tuullut paljon ja nytkin keli oli hieman vilpoista.
 
 
 
 Emme suinkaan tyytyneet tällä kertaa juomaan kahvia, vaan kesätapaamisen kunniaksi otimme tietenkin jokainen lasillisen siideriä (ilman jäitä)...

 
Ja minä tietenkin innostuin taas kuvaamaan ja ystäväni joutuivat kuvauskohteeksi. Lupasin kyllä sumentaa nämä kuvat...heidän toivomuksesta.Täältä lähdimme ns. "Kellarin katolle", joka on vanhaan pommisuojaa rakennettu idyllinen ravintola (ja kattoterassi). Suunnistimme taas terassille ja toivimme hieman suojaisampaa istumapaikkaa sieltä. Nautiskelimme ja jutustelimme yhden lasin verran ja sieltä päätimme lähteä meren rannalla olevalle terassille. Oliko äidit nyrjähtämässä terssikierrokselle? Ei suinkaan.

Ilma oli muuttunut vielä viileämpään suuntaan, joten vaihdoimekin suunnitelmia ja menimme syömään(!) ja juomaan Mr. Jones- nimiseen paikkaan. Valomerkki tuli puoli kymmeneltä ja se oli oikein hyvä merkki meille naisille lähteä kotiin. Naureskelimme, että ennen vanhaan meillä vasta meno olisi alkanut tähän aikaan...oi aikoja, oi tapoja...ja aikansa kutakin!Todellakin!

Olipa ihanaa istua ja höpötellä sekä nauttia hyvästä seurasta. Illan aikana tuli setvittyä ja pohdittua kaiken maailman asioita (omia ja toisten)...ja kieltämättä vähän juoruiltuakin, tosin tällä kertaa juorun aiheet olivat aika vähäiset.

Nukahtaessa olotila oli mukavan raukea (kiitos siiderin) ja onnellinen. On onni omistaa ihania ystäviä. Näin blogini välityksellä vielä iso kiitos ystävilleni eilisestä!P.S. Tästä tulikin mieleen, että meidän suvussakin on nyt Onni, kun sukumme nuorin (miehen puolelta) sai eilen nimensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti