perjantai 26. heinäkuuta 2013

Pientä sisutamista välillä


Kesän kuvia selatessani huomasin, että en ollut muistanut esitellä uusinta kalustehankintaani kotiin. Olin jo kauan etsinyt pientä pyöreää pöytää, mielellään lasikannella. Vaihtoehtoja löytyi kyllä jokaisesta huonekaluliikkeestä, mutta tällä kertaa piti hinta- laatu suhteen olla kohdallaan (=halpa).JYSKistä se sitten löytyi, alle 40 euroa. Laadusta en osaa sanoa vielä mitään, mutta hinta oli sopiva.


Koottavia osia ei ollut kuin muutama. Jalat piti yhdistää ja yhdistää ne vielä pyöreään kehikkoon. Jos on koonnut joskus IKEAn kalusteita, niin tämä oli jo superhelppoa.
 
 
 


 
Tässä pöytä on vielä nurinperin ja ilman lasikantta. Aikaa kokoamiseen taisi mennä max 20 minuuttia.
 
 
 
Ja tässä pöytä on jo oikein päin/ valmiina. Paikkansa se löysi olohuoneesta, toistaiseksi.
 
 
 

Käytin pöytää pojan juhlien aikaan laskutasona vieraille, jotka kahvittelivat olohuoneessa. Mies lukee usein iltaisin lehteä ja tässä nojatuolin vieressä on hyvä olla jokin taso.
 
 
 
 
 

 
Voi olla,että tämä pöytä siirtyy vielä makuuhuoneeseen miehen yöpöydäksi. Nykyinen Aallon- jakkara kun ei miehen mielestä ole mikään pöytä, sehän on jakkara...ahdasmielistä ajattelua, sanon minä!
 
 
 

Syksymmällä minulla on luultavasti tulossa yksi stailauskohde, joten voi olla, että tämä pöytä eksyy vähäksi aikaa sinnekin. Pöytä on sen verran pieni ja näppärän kokoinen, että sitä on todella helppo siirrellä paikasta toiseen tai laittaa kokonaan vaikkapa pois käytöstä.

Tälläistä pientä sisustamista meillä. Koti on sisustamisen suhteen vähän "käymistilassa". Matot ovat pesulassa ja koti näyttää odottavan jo uutta vuodenaikaa. Mitään ihmeellistä en ole suunnitellut tulevalle syksylle. Jos vähän vaihtaa tekstiilejä ja huonekalujen paikkaa...ai niin, kävin mä kyllä uutta ruokapöytää katsomassa, mutta se ajatus jäi vielä muhimaan. On sen verran erilainen pöytä kuitenkin kuin tämä nykyinen.


Mutta meillä lomailu ( ja kesä) vielä jatkuu...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti