perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ohjelmaa on...

Miehellä alkoi myös kesäloma tällä viikolla ja nyt nautitaan lomasta koko perhe. Tämä kuukausi on myös meillä "ohjelmoitu" eli meillä on melkoinen määrä erinnäisiä juhlia ja kekkereitä. Eilen oli harvinainen ilta, koska  lähdimme miehen kanssa kahdestaan syömään ja vielä illan päätteeksi konserttiin. Poika pääsi kaverisynttäreille ja siskon luokse yökylään. Harvinaisempaa laatuaikaa kaikille...


Ruokapaikaksi mies oli valinnut aivan uuden ravintolan, nimeltään Goto. Ravintola sijaitsee aivan keskustassa, torin laidalla ja ensivaikutelma oli erinomainen. Otimme alkupalaksi parsaa, mies otti pääruoaksi siikaa ja minä härän sisäfilettä.
 
 
 Valitettavasti en saanut otetuksi parempia kuvia sisustuksesta, mutta tyyli oli yksinkertaisen selkeä. Osa seinistä oli jätetty hirsipinnalle ja kalusteet olivat tyylikkäitä. Tummaa ja puuta. Tykkäsin.
 
 
 
 


 
Jälkiruoaksi oli "mansikkaa ja maitoa". Ihania makusekoituksia, lisukkeena vielä luonnonkukkia. Kaiken kaikkiaan menu oli mielestäni onnistunut. Se ei pröistäillyt laajuudella vaan laadulla. Keittiössä hääräili itse Master Chef-kokki Teemu Laurell. Ruoan ulkonäkö ja maut olivat kyllä ihan huippua.
 
 
 Ilta jatkui meren rannalla, Poroholman leirintäalueella, jossa J. Karjalainen oli illan esiintyjänä.
 
 

Saimme kuulla sekä vanhaa että uutta tuotantoa;  Ankkurinapista viimeisimpään hittiin "Mennyt mies". Kaksituntinen kului nopeasti hyvän musiikin parissa.
 
 
 


 
Paikalle oli kerääntynyt mukava määrä porukkaa ja fiilis oli rennon letkeä. Illan aikana sai laulaa hittibiisien mukana ...ja me olimme sankareita kaikki... :)

Kaiken kaikkiaan okein mukava ilta.
Ja meidän heinäkuun jatkuu tästä eteenpäin "ohjelmoidusti". Voi olla, että blogitahtini vähän harvenee, mutta yritän käydä päivittämässä sivuja aina kun vain ehdin. Aiheista ei edelleenkään ole pulaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti