tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kaffepaussi

Eilen oli sen verran toiminnallinen päivä, etten ehtinyt oikein tänne koneellekaan kirjoittamaan blogiani. Tänään asia on jälleen korjattu.

Jatkoin terassin maalausurakkaa ja tavoitteena oli saada loputkin rimoitukset maalattaua. Pojan vei iltapäiväksi serkun luokse "hoitoon", joten minä sain touhuta täydellä teholla. Niin kiireistä ei kuitenkaan ollut, etteikö olisi ehtinyt pientä kahvitaukoa pitämään.

 
Pitkästä aikaa maistelin kahvikapseleilla valmistettua erikoiskahvia. Kyytipojaksi pari palaa (= riviä) suklaata ja postista tullut uusin Elloksen kuvasto. Siinä menikin mukavasti sellainen puolituntinen ja lakisääteinen kahvitauko.
Terassin rimoitukset sain maalattua eilen eli periaatteessa terassi on nyt valmis. Siis periaatteessa. Niin kuin kaikissa remonttijutuissa, tässäkin kävi niin, että urakka vähän "paisuu" ts.  terassin pohja pitää maalata varmaankin uudelleen. Viime kesänä käsitelty pinta on jo haalistunut ja osittain kulunutkin eli se täytynee käsitellä myös. Eikä nuo nykyiset puutarhakalusteet ole kyllä edukseen (tahtoo uudet!)  ja pitäisi varmaan vähän kukkiakin ostaa lisää...eli projekti näyttää jatkuvan...

Meidän vanhat betoniset ulkoportaat tulevat saamaan myös uuden laattapinnan tämän kesän aikana ja ensi viikolla saamme vielä uuden katon päälle. Täällä pistetään siis hösseliksi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti