lauantai 6. heinäkuuta 2013

(Melkein) valmis terassi


Olin luvannut laittaa kuvia meidän (melkein) valmiista terassista. Laitan ne nyt eetteriin, koska meillä tätä ohjelmaa pukkaa koko viikonlopuksi ja seuraavasta bloggausmahdollisuudesta ei ole tietoa.


Maalausurakka saatiin alkuviikosta jo päätökseen, mutta vielä pitäisi tehdä pientä korjausmaalausta. Sekä terassi että rimoitus on rouheata raakapuuta eli "karvaista" sellaista. Maalaaminen oli mielenkiintoista hommaa, koska maali imeytyi todella epätasaisesti. Totesin vain, että kyllä tämä on ihan naisten hommaa, koska kuitenkin tämä oli sellaista pienimuotoista ja tarkkaa sutimista.

Tuunatut kalusteet sijoitin toisin päin ja grilli sai uuden paikan. Kaukaa katsottuna näyttää ihan hyvältä. Terassi on sen verran iso, että tähän saisi vielä 1-2 aurinkotuolipaikkaa, mutta tarjonta on jo vähän huonoa. Taitaa kalusteiden hankinta siirtyä seuraavaan kesään. Muutama ruukku odottaa vielä istutuksia ja suunnitelmissa on istuttaa niihin vielä jotain ennen pojan synttäreitä. Eli vähän on vaiheessa vielä.


Muissa ruukuissa istutkset ovat (ihme ja kumma) vielä hengissä. Sain vähän lannoitusneuvoja puutarhamyymälästä ja niiden neuvojen avulla pyrin pitämään nämä harvat istutukset hengissä. Ruukkujen takana näkyy syyshortensia- pensaat, jotka ovat innostuneet myös kasvamaan.


Kelon harmaa sävy näyttää oikein hyvältä (ja tummalta). Harmaa antaa hyvän taustan pihan muulle väritykselle. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ja nyt voi tätä hienosäätöä tehdä maltillisesti ja ajan kanssa. Isoin kiitos kuuluu ehdottomasti ihanalle miehelleni, joka jaksaa toteuttaa näitä meikäläisen ideoita ja ajatuksia (melkein) mukisematta.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti