perjantai 19. heinäkuuta 2013

Sadepäivä = siivouspäivä


Eilinen sää muistutti meitä tulevasta vuodenajasta. En antanut sen vaikuttaa kuitenkaan mielialaani, vaan ajattelin hyödyntää sadepäivän siivoamalla!!! Lakanat lähtivät pyykkiin, imuroin kaikki huoneet ja pesin keittiön sekä ruokahuoneen lattiat perusteellisesti. En siis mopilla vaan ihan kontaten lattialla ja ns. käsituntumalla. Näin tulee varmasti kaikki nurkat pestyä ja lopputulos on (minua) tyydyttävä. 
 
Ruokahuoneessa ollut nukkamatto lähti vaihteeksi pesulaan ja vähän aikaa yritämme pärjätä ilman. Tilan akustiikka muuttui sen verran, että nyt olohuone-ruokahuone-yhdistelmässä kaikuu. Ehkä sain hyvän syyn lähteäkin mattokauppaan ostamaan uutta mattoa...
 
 
 


Keittiössä laitoin maton myös pesulaan ja sovittelin uusia kesäalesta hankittuja mattoja lattialle.
 
 

Nämä Polku- matot ostin muutama viikko sitten Askosta ja ne ovat muovipunosta. Kokeillaan vaihteeksi tälläisiä.
 
 
Valko-harmaat verhot eivät oiken matsaa noiden mattojen kanssa, mutta annan nyt olla vain näin, ainakin vähän aikaa.
 
 
 
Katsotaan, huomaako meidän isäntä  tänään kotiin tullessaan mitään muutosta. Meidän nuorempi painos totesi matot "tahmeiksi"...hyvä vai huono asia?
 
 
 
Sadepäivä ei todellakaan laittanut surkuttelemaan, vaan siitä otettiin kaiki hyvä irti; pesin pyykkiä, laitoin ruokaa, pojan kanssa ehdin rakentamaan yhden Legojutun valmiiksi ja ehdimme pelamaan Afrikan tähteä. Illemmalla lähdimme  vielä yhdistetylle pyöräily- ja kävelylenkille äitimummin luokse. Illalla oli kiva pujahtaa puhtaiden lakanoiden väliin nukkumaan. Näitä elämän pieniä nautintoja.
 
 
 
 
P.S. Kokeilin tässä postauksessa suurempaa kuvakokoa. Mitäs tykkäätte?
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti