keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Matka lähenee...


Minun ja poikani juhlavuoden matkamme lähestyy. Viimeinenkin maksuerä matkasta on maksettu ja lähtölaskenta (tai aamukampa) matkan alkuun aloitettu. Orientoituminen tulevaan matkaan on tapahtunut tutustumalla lainaksi saatuihin New Yorkin matkaoppaaseen ja Manhattanin karttaan...Matkamme suuntautuu siis Atlanttin toiselle puolelle USA:hin ja sen itärannikolle.
Matkamme ensimmäinen pysähdys on New Yorkissa, jonka jälleennäkemistä odotan innolla.
Olemme myös ostaneet liput NHL-otteluun, joten katsottavaa ja jännitettävää riittää varmasti...

 

Sieltä lennämme sisäisellä lennolla Orlandoon, joka onkin ehkä suunnitelmallisin ja ohjelmallisin etappimme, sillä vierailemme elokuvastudioilla, Disneylandissa ja suoajelulla. Viimeisenä kohteena on Miami, jossa aiomme ottaa jo rennommin.
Osan matkastamme käytössämme on vuokra-auto, jonka kanssa olemme ajatelleet käydä mm. Key Westissä.
  
 
 
Matkamme ei ole perinteinen pakettimatka, vaan tämä on räätälöity juuri meidän tarpeisiimme.
Ihan hetken mielijohteesta tätä reissua myöskään ei ole järjestetty. Jo muutaman vuoden ajan olen laittanút rahaa säästöön matkakassaan, sillä kyllähän tällainen kahden viikon matka kaikkine huvituksineen kolmelle hengelle ohentaa jo kukkaroa. Räätälöity matka ei kuitenkaan ole mitenkään erityisen kallis ja saamamme palvelu on ollut erinomaista. Kohdemaana USA ei ole tällä hetkellä myöskään sieltä halvimmasta päästä. Nyt lähdemme kuitenkin hakemaan sellaisia "Once in a lifetime" -kokemuksia...
 
 
 
Voitte uskoa, että täällä ollaan jo ihan täpinöissä...
 
 
 

7 kommenttia:

 1. Tuollainen itse räätälöity lomareissu kuulostaa kivalta.
  Mukavaa keskiviikkoa Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli sen verran ekstratoiveita, että pakettimatka ei olisi oikein onnistunut. Hintaa on varmaa hieman enemmän, mutta he ovat hoitaneet kolmen hotellin varaukset, lentoliput, autonvuokrauksen, liput eri tapahtumiin...eli maksoimme ihan mielellämme siitä, että joku muu hoitaa näitä. Meidän aika (eikä hermot) ei olisi riittänyt moiseen rumbaan...:D

   Poista
 2. Oi että niin ihanalle kuulostaa! Mitä kautta reissu hoitui? Meillä pieni rumba edessä myös ensi kesälle ja kaikki vinkit tervetulleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetin muutamia tarjouspyyntöjä pieniin matkatoimistoihin ja lopuksi päädyin Helin matkatoimiston palveluihin. Heillä on nettisivuillaan paljon hyviä esimerkkimatkoja räätälöidyistä matkoista. On varmasti muitakin, mutta tähän päädyin...ja suosittelen.

   Poista
 3. Mukava reissu teillä varmasti edessä!
  Rauhallista alkanutta joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkaa on kauan suunniteltu ja odotettu. Vihdoin se alkaa käydä myös toteen...
   Yritän rauhoittaa kaikin keinon joulukuun kiireeltä, mutta lähes mahdottomalta se tuntuu. Tunnelmallista joulukuuta sinulle!

   Poista
 4. Oi, suunnitelmanne kuulostaa loistavilta! Ihanaa loman odotusta :)
  Joskus minäkin vielä lähden New Yorkiin... Täytyy varmaan aloittaa siitä säästämisestä ;)

  VastaaPoista