lauantai 26. marraskuuta 2016

Korjausliikettä


Eräänä päivänä havahduin siihen, että liikunta on jäänyt meikäläisellä todella vähäiseksi ellei jopa olemattomaksi. Tähän täytyy tulla muutos.
Juoksuharrastus kuihtui viime keväänä jostain syystä, mutta kävelyä olen kuitenkin harrastunut suhteellisen ahkerasti. Kun syksyllä aloitin työt, siirryin pyöräilyyn, joka sekin tuntui ihan mukavalta. Työmatkaa ei ole kuin vaivaiset 1,5 kilometriä, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Se pienikin hyötyliikunta on ollut hyväksi meikäläiselle. Säännölliset ryhmäliikuntatunnit eivät tällä hetkellä sovi kalenteriini, sillä se aiheuttaa vain lisää "aikataulupainetta", sillä seurauksella, että liikkuminen on jäänyt kaiken muun ohjelman jalkoihin.
 

Marraskuussa viikko-ohjelman tiivistyessä (=kiireinen aikataulu) ja huonot kelit ovat olleet syynä siihen, että autoa on tullut käytettyä viime aikoina enemmän. Aikaisemmin kävin samaan aikaan kävelylenkillä, kun pojalla oli jääkiekkotreenit, mutta sekin aika tyrehtyi juoksevien asioiden hoitamiseen. Muutama viikko sitten sairastamani epämääräinen flunssa  ja sen jälkitautitina sairastettu poskiontelotulehdus veivät viimeisetkin liikunnanrippeet. Illat ovat olleet niin ohjelmoituja, että liikunta ei mahtunut enää ohjelmaan tai en jaksanut lähteä edes kävelylenkille. Miten helposti tuo liikunta jäikään pois päivän ohjelmasta!

Tässä on tehtävä nyt pieni korjausliike ennen kuin on liian myöhäistä. Lupauduin alustavasti jo työpaikan viestijoukkueeseen juoksemaan ja ihan kylmiltään ei siihen voi ryhtyä. Onneksi tuo juoksutapahtuma on vasta keväällä, joten tässä ehtii vielä hyvin hakemaan sitä kadonnutta kuntopohjaa. Taidanpa kaivaa lenkkarit  "naftaleenista" ja lähteä varovasti liikkeelle. Tosin ensin rauhallisesti kävellen...Kuvat ovat otettu Pixapaysta, sillä kuntoilukuvia ei todellakaan ole!
6 kommenttia:

 1. On kyllä totta, että liikkuminen jää luvattoman helposti, kun ilmat synkkenee ja pimeys saapuu. Koiralenkitkin saattavat täällä olla sellaista töpöttelyä. Yritetäänhän taas!

  Kivaa viikonloppua Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jo hetken mietin, että pitäisi hankkia koira joka "pakkoulkoiluttaisi" ainakin sen 1-3 kertaa päivässä. Vielä yritän pärjätä ilman ja ottaa itseä niskasta kiinni!!!
   Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 2. Aikataulujen iskeminen vasten kasvoja tekee juurikin tuon, että liikunnasta tulee luovuttua. Hyvin ehdit vielä treenata kevättä varten.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ryhtiliikkeelle on todellakin tilausta...ja kevät on yllättävän lähellä, sillä tuo viesti juostaan yleensä maalis-huhtikuussa.

   Poista
 3. Minä en ole myöskään sitoutunut tällä hetkellä ryhmäliikuntoihin, vaikka tanssillisesta liikunnasta pidänkin. Syyslomaan saakka pyöräilin töihin, mutta nyt on autoistuttu :/ Onneksi meillä tuo Hugo pitää kävelylenkeistä huolta, jottei ihan retuperälle jouduta :D
  Tsemppiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira taitaa olla oivallinen "liikuntaväline", mutta sen hankinta ei ole ihan ajankohtaista. Ja kiitos tsempeistä. Sitä tarvitaan!!! :D

   Poista