sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Kiireen vastapainoksi


Elokuu on vaihtunut syyskuuksi. Arki ja sen kiireet ovat löytämässä jonkinlaista tasapainoa. Kalenteri täyttyy tasaisesti erilaisista menoista. Päivät ja viikot kulkevat nopeasti ja yritän pysyä tämän kaiken härdellin mukana. Onneksi olen löytänyt tähän arkeen mukavan vastapainoin...
Lapseni jääkiekkoharrastus rytmittää arjen iltoja jonkin verran.
Harjoitushallin ympäristössä on vallan mainiot ulkoilumaastot ja siitähän täytyy ottaa ilo irti.
Juoksemaan en ole (vielä) alkanut, mutta sen sijaan kävelen lenkkipolulla ja otan valokuvia luonnosta.
Ihanaa luontoterapiaa!
 
 
 
 
 
Sää on toistaiseksi ollut kesäinen, joten ulkoilu on ollut hyvinkin nautinnollista. 
Ajattelin, että yritän tehdä näitä kävelylenkkejä muutaman kerran viikossa ja tästä syystä luontokuvia kertyy myös blogin puolelle.
Valokuvaaminen tuntuu jälleen mukavalta, kun siihen on "enemmän" aikaa, vaikka tässä kohtaa olen tehnyt myönnytyksen ja kuvaan  kännykällä...
 
 
 
 
 
 
 
Kävelylenkkiin ja kuvaamiseen menee hyvinkin toista tuntia aikaa. Sen aikana saan hyvän annoksen liikuntaa ja raitista ilmaa.
Lisäksi pää tyhjenee hetkeksi kaikesta ja siksi tämä on osoittautunut erinomaiseksi nollauskeinoksi.
 
 
 
 
Koska arki on tällä hetkellä kiireistä, olen ajatellut että blogini päivittyy n. kerran viikossa, joskus ehkä useamminkin. Vaikka arki verottaa jaksamista, blogiharrastusta en ole missään vaiheessa jättämässä pois, sillä tämä(kin) toimii eräänlaisena terapiakeinona ja vastapainona kaikelle muulle. Kirjoittamaisen aiheista ei tunnu olevan pulaa, mutta koneella istumisen sijaan, haluan käyttää aikani jononkin muuhun...joskus jopa sohvalla löhöämiseen. Olisi kiva kuulla, minkälaisia "terapiakeinoja" sinä käytät arjessa selviytymiseen?
 
 
 
 
 
Oikein mukavia syyskuun alkupäiviä kaikille lukijoilleni!
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Nuo ajat kun lapsi on harrastuksessa on tehokas käyttää liikkumiseen, sitä itsekin yritän harrastaa.
  Mukavaa alkanutta syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän käyttää lapsen harrastusajan tehokkaasti joko käymällä kaupassa tai lenkkeilemällä. Nyt kun harjoitusaika on pidentynyt, ehtii hyvin tekemään vaikka molemmat :)

   Poista