perjantai 14. marraskuuta 2014

Helpotusta kaamokseen


Nyt on ne pimeimmät ajat käsillä. Päivä ei valkene juuri lainkaan ja erityisesti pilvisinä päivänä pimeys tuntuu vielä enemmän. En lukeudu niihin ihmisiin, jotka vaipuvat marraskuussa ns. kaamosmasennukseen, vaan minä (melkeinpä) nautin tästä pimeydestä.
 
 
Tällä viikolla otin tästä kaamoksesta taas kaiken ilon irti. Sammuttelin valoja, sytyttelin kynttilöitä ja virittelin kausivalot (=jouluvalot). Perheen miespuoliset tyytyivät vain pudistelemaan päätään.
 
 
 
 Valosarja oli helppo virittää/ ripustaa syksyllä ostamiini verhoihin. Samaa ratkaisua olen käyttänyt aikaisempina talvina keittiössä.
 


 
 
Tämän valosarjan ostin lähikaupasta ja se kuului Roosa nauha-tuotteisiin. Valot ovat lämpimän sävyiset led-valot ja tuntui tuo hinta-laatu - suhdekin olevan kohdallaan. Ehkä hankin näitä vielä lisää kotiin...
 
 
 

 
 
Kaamoksen keskellä ei vaivuta synkistelyyn, vaan nautitaan tästä. Valosarjoilla ja kynttilöillä saa kummasti helpotusta kaamokseen, eräänlaista valoterapiaa siis. Käteen vielä lämmin kaakao- tai glögimuki, niin eiköhän se siitä. Kokeilkaapa vaikka!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti