perjantai 21. marraskuuta 2014

Kuinkas tässä kävikään?


Tänään kävimme pojan kanssa ostamassa joulukalenterin.


 
 
Perinteen mukaisesti kävimme ostamassa Lego-joulukalenterin. Alkuperäinen suunnitelmani ei aivan toteutunut.
 
 

 
 
Lego City- aiheiset kalenteri olivat jo loppuneet Prismasta ja tämä väsynyt äityliini ei jaksanut lähteä juoksemaan em. kalenterin perässä. Niinpä meidän oli tyytyminen tähän Star Wars -versioon.

Joulukalenterin ja Star Wars- teeman yhdistäminen ei ole mielestäni kauneimmasta päästä, varsinkin kun pahis Darth Wader on jonkin sortin jouluhahmo...ellei peräti joulupukki.
 


 
 
 
Poika vähän ihmetteli, miksi suostuin ostamaan tämän. Aikaisempina vuosina olen suostunut ostamaan vain sen vähän kauniimman (Lego City) version. Kannataan näköjään lähteä väsyneen äiti-mamman kanssa liikenteeseen...
 
 
 
 
Muistan, kun joskus vuosia sitten haaveilin, että teen lapselleni ihan oman tavarajoulukalenterin, Ja kuinkas tässä kävikään? Yhtään kalenteria en ole vielä väkertänyt, vaan olen tyytynyt näihin ns. kaupallisiin versioihin. Joulun aika tuntuu olevan liian kiireistä minulle moiseen, eikä minulta luonnistu ajatus, että valmistelisin joulukalenteria jo aikaisemmin syksyllä. Näihin on ollut siis tyytyminen.
 
 
 
Nyt kuitenkin kalenteriasia on hoidettu ja joulunodotus voi alkaa...
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Vahingossa eksyin blogisi pariin. Ihania joulujuttuja teillä jo :)
  Kauppareissustanne tuli mieleen, ettet oo kuitenkaan vielä niin väsynyt, että leikkisit olevasi kaupassa yksin :D
  -Suvi, Aleksin äiti ;)

  VastaaPoista
 2. Hei Suvi!
  Olipa kiva vahinko, että päädyit tänne! Toivottavasti seuraat jatkossakin sepustuksiani. Tämä on tälläistä sekalaista sillisalaattia ( joku kutsuisi tätä varmaan hienommin lifestyle-blogiksi), mutta mukavaa touhua. Juu, ei ole vielä tarvinnut leikkiä olevani kaupassa yksin. Meillä tuo poika jää nykyisin suosiolla jo kotiin..Nähdään..tai kuullaan (!) jäähallilla :D! Terkuin, Satu

  VastaaPoista