torstai 27. marraskuuta 2014

Kodin tunnelmakuvia marraskuulta

 
Viikonlopun siivousurakasta selvinneenä innostui napsimaan kuvia enemmänkin. Tässä vielä muutama. Toivotavasti jaksatte katsella näitä vielä tämän postauksen verran.
 
 Pianon päälle viritelin vähän uusia asetelmia. Edessä näkyvä kukka-asetelma on tehty tekokukista, mutta on todella aidon näköinen. Olen teetättänyt sen kauan aikaa sitten ja näin joulun alla pyyhin siitä pölyt ja tuon sen näkyvämmälle paikalle. 
 
Olohuoneessa tunnelma oli viime viikonloppuna muutaman hetken aurinkoinen. Kulunut viikko kun on ollut enmmän tai vähemmän harmaa...
 
 

 
 
 Olohuoneessa pitäisi saada joulua lisättyä vähitellen. Joulukuusen takia minun täytynee muljata hieman huonekaluja uusiin paikkoihin, mutta sen aika on vasta jouluviikolla.
 
 
 
 
 
Viikonloppuna meillä vietetään pikkujoulua omalla porukalla. Huomenna täytyy hakea tekokuusi alakerrasta ja viritellä se hetkeksi aikaa olohuoneeseen. Onneksi sille löytyy paikka ilman huonekalujen siirtelyäkin. Poika odottaa tulevaa pikkujoulu-viikonloppua melkein enemmän kuin sitä oikeaa joulua, sillä jollakin salaperäisellä tavalla tontut käyvät joka vuosi tuomassa meille paketit juuri silloin kuin olemme saunassa. Mahtaakohan tontut olla tänä vuonna liikkeellä?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti