perjantai 28. marraskuuta 2014

Viritelmiä


Muutaman vuoden tauon jälkeen virittelin nämä tähtivalot meidän kolmelle kadunpuoleiselle ikkunalle. Minun teki mieli ostaa uudet paperiset tähdet tilalle, mutta jälleen nuukuus iski. Miksi ostaa tilalle uusia, kun vanhatkin ovat ihan hyvät? 
 
Sykyn verhot ovat jääneet vaihtamatta ja jouluvaloja virittäessä en jaksanut vaihtaa niitä. Tosin nyt on tiedossa vielä isompi homma jos ja kun vaihdan nämä verhot...noh, se on sitten sen ajan murhe.
 
 
 

 
 
Miksiköhän useimmissa valosarjoissa on yleensäkin lyhyet johdot? Ainakin näissä meidän tähtivaloissa on lyhyet johdot. Meillä ei ole katossa ylimääräisiä pistokkeita, vaan johto täytyy vetää jalkalistassa olevaan pistorasiaan asti. Aikaisempina vuosina jatkojohtohärdelli on ollut melkoinen ja niiden piilottaminen se vasta onkin ollut temppu.
 
 
 

 
 
Tällä viikolla kävin paikallisessa sähköliikkeessä ja kyselin vähän "kevyemmän" jatkojohdon perään. Ilokseni ja yllätyksekseni heiltä löytyi hyllystä useampaakin vaihtoehtoa. Tämä ratkaisu antoi tähtivaloillekin lisää "armona aikaa".
 
 
 

 
 
Nyt ei tarvinnut enää piilotella isoja jatkojohtomöykkyjä minnekään, vaan johto menee näppärästi verhon takana piilossa.
Miksiköhän en ole aikaisemmin hoksannut kysyä asiasta? Nyt nämä joulutähdet on kuitenkin viritetty paikoilleen ja ohikulkijatkin pääsevät nauttimaan joulu(valo)tunnelmasta.
 
 
Huomenna pääsen tunnelmoimaan kirkkoon Rajattomien joulukonserttiin. Mukaani otan äiti-mummin... ja paketillisen nenäliinoja.
 
 
 
 
Tunnelmallista viikonloppua kaikille!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti