sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ohjelmoitu viikonloppu


Tämä viikonloppu piti mennä kohtuullisen rauhallisesti kotona, mutta vähän toisin kävi. Viikonloppuun alkoi kertyä kummasti ohjelmaa. Perjantaina kävimme pojan kanssa hakemassa joulukalenterin ja viikonloppu pääsi alkamaan jollain tavalla vähän myöhemmin. Launataina meni aamupäivä jäähallilla pojan pelissä ja loppu päivän tein rästiin jääneitä työhommia. Siinä vierähtikin useampi tunti tietokoneen ääressä. Illalla tein vielä pojalle lupaamiani vohveleita, saunottiin ja katsoimme TV:stä Putousta. Lauantai meni vähän niin kuin huomaamatta ohi.Sunnuntaina aamupäivä riehuin torpedon lailla kotona siivoten ja pyykäten. Olin alunperin suunnitellut siivoavani ja laittavani kotia vähän enemmän joulukuntoon, mutta tälle päivälle oli tullut vähän lisää (mukavaa!) ohjelmaa, joten läheskään kaikkea en ehtinyt laittaa valmiiksi. Tässä postauksessa muutama kuva siivotusta kodista.
Kävimme kummipojan syntymäpäiväkahvilla ja sieltä suuntasimme suoraan "Hömppis"-tapahtumaan (se äiti-lapsi- porukka). "Kyläluutina" meni sitten useampi tunti ja kotona olimme vasta kuuden aikoihin.
 
 
  
Viikonloppuna en ehtinyt tehdä kaikkea, mitä olin (mukamas) suunnitellut. Hyvissä ajoin aloitettu joulusiivo pääsi nytkähdellen alkuun, mutta ehtiihän tässä vielä...pientä paniikkia/stressiä on havaittavissa, mutta yritän hallita tilannetta. Ja kuten huomaatte kuvasta, päivän aikana täällä pilkahti aurinko ja sain sen vielä ikuistettua. Pikapiristys!
 
 

 
 Tuleva viikko on marraskuun viimeinen ja kohta saa ruveta hössöttämään joulua jo ihan kunnolla.
 
 
Kyllä tämä tästä. :D
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti