maanantai 3. marraskuuta 2014

Maalaismiljöössä


Etteivät nämä minun postaukset olisi niin yksipuolisia, esittelen seuraavaksi vähän muiden nurkkia. Siskoni osti itselleen Nakkilasta vähän maalaisidylliä, joten seuraavaksi tulossa kuvakavalkadia kyseisestä paikasta.

Kuvassa on vanha kanala, joka on tällä hetkellä täynnä kaikenlaista vanhaa ja vähän vähemmän vanhaa tavaraa. Samassa pihapiirissä on myös suuli ja 60-luvulla rakennettu talo, johon siskoni aikoo asettua asumaan avomiehensä kanssa, ainakin aluksi.
 
 


 
Samassa pihapiirissä on maitolaituri tonkkineen,,,
 
 

 
 
ja pari aittaa, jotka ovat myös täynnä jos jonkinlaista tavaraa.
 
 
 
 Savusaunaan vievän polun varrella on vanha rengin tupa, joka on sisustettu todella idyllisesti.
 
 


 
 
 
Tässä mennään savusaunalle päin ja ihaillaan "plantaaseja".
 
 
 


 
Hieman kauempana mäellä sijaitsee vanha alkuperäinen rakennus, johon siskoni olisi tarkoitus muuttaa aikanaan asumaan. Samassa pihassa on myös pieni mummonmökki  ja takana on vielä aittarakennus. Aikaisemmin kuvissa olleet kaksi aittaa tullaan siirtämään takaisn tälle mäelle, johon ne alun perin ovat kuuluneetkin.
 

Kyseinen paikka oli kyllä sellainen nähtävyys ja "tavarataivas", että itsekin oli jo aivan pyörällä päästä. Vanhaa tavaraa menneiltä vuosikymmeniltä on ihan käsittämätön määrä. Otin kotiin mukaani muutamia esineitä ja lupasin tulla peräkärryn kanssa seuraavalla kerralla. 
 
 
 
 
Tavarakaaoksen taltuttamiseksi siskoni suunnitteli pitävänsä ensi kesänä jonkinlaisen myyntitapahtuman, jossa tämän paikan tavaraa olisi enemmänkin myytävänä. Minä jo lupauduin auttamaan ja visioin heti kanalasta pientä kahvilaa tapahtuman ajaksi. Minähän vallan innostuin...
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana paikka :o) kiitos, että jaoit iloa tästä meille lukijoillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mari!
   Paikka on kyllä ihan uskomaton. kesällä tämä on varmasti todella kaunis. Kyllä täällä kelpaa asustella maaseudun rauhassa... :)

   Poista